Στο Ιόνιο αρμενίζει ο Αμπράμοβιτς

Πιστός λάτρης της Ελλάδας είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Ρομάν Αμπράμοβιτς, καθώς από την περασμένη εβδομάδα απολαμβάνει τις διακοπές του στα νησιά του Ιονίου.

Ο Ρώσος κροίσος έχει επισκεφτεί ήδη τη Λευκάδα, την Αντίσαμο, το Αργοστόλι και τη Ζάκυνθο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό «Luna», η οποία στο παρελθόν ανήκε στον ίδιο, αλλά από το 2014 έχει περάσει στα χέρια του επιχειρηματία Farkhad Akhmedov.

Πάντως, ο Αμπράμοβιτς μαζί με τη σύντροφό του Ντάρια Ζούκοβα επέλεξαν να μην αποβιβαστούν σε κανένα από τα νησιά που επισκέφτηκαν και αρκέστηκαν να απολαύσουν τα φυσικά τοπία και τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η θαλαμηγός «Luna» έχει μήκος 114 μ. και διαθέτει δέκα καμπίνες, άνω των 100 τ.μ. η καθεμία, τέσσερις πισίνες, ένα μίνι υποβρύχιο και ελικόπτερο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα