Με δώδεκα «παίκτες» ο Πανιώνιος

Εντονη είναι η προσμονή στις τάξεις του Πανιωνίου για τον επαναληπτικό αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη Νέα Σμύρνη. Ηδη από χθες το μεσημέρι βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων του «Ιστορικού» τα εισιτήρια της πολύ σημαντικής αναμέτρησης, στην οποία οι «κυανέρυθροι» θα προσπαθήσουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να φέρουν «τούμπα» την ήττα με 1-0 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ.

Υπάρχει κινητικότητα, ο κόσμος αναμένεται να σταθεί δίπλα στον Πανιώνιο και η προσέλευση, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μεγάλη. Στο μεταξύ, οι Ισραηλινοί στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν πριν από την έλευσή τους στην Αθήνα για το ματς με τους «κυανέρυθρους» επικράτησαν το βράδυ της Κυριακής της Μπνέι Γιεχούντα με 2-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ισραήλ.

Η ομάδα του Ζόρντι Κρόιφ παρατάχθηκε στο πρώτο εντός των συνόρων επίσημο παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα, δείχνοντας ότι στρέφεται αποκλειστικά στο ερχόμενο ευρωπαϊκό ματς, παρ’ όλα αυτά πήρε τη νίκη, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Γρηγορίου (φωτο) συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία, ώστε άπαντες να είναι πανέτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μακάμπι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα