Διπλή υπόκλιση στην Εθνική ομάδα ΑμεΑ

Τους αθλητές της Εθνικής ομάδας που διακρίθηκαν, με την κατάκτηση οκτώ μεταλλίων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ του Λονδίνου βράβευσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσφερε τα αναμνηστικά με το εθνόσημο της Προεδρίας, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Γιώργος Φουντουλάκης έδωσε μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους αθλητές στον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος δήλωσε: «Εσείς δίνετε το παράδειγμα προς κάθε κατεύθυνση. Γιατί καμία κρίση, καμία δυσχέρεια δεν έχει καταφέρει να σας κάμψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα». Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τους πρωταγωνιστές του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της οποίας άκουσε τα προβλήματα του Παραολυμπιακού Κινήματος. Οι αθλητές συναντήθηκαν και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία και της υπεύθυνης του Τομέα Αθλητισμού Αννας Καραμανλή.

• Το χρυσό μετάλλιο στο Σκητ Νεανίδων κατέκτησε η Αρτεμις Κεφαλίδου, καταρρίπτοντας παράλληλα το παγκόσμιο και το ευρωπαϊκό ρεκόρ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα