Μια αίθουσα στο Μέγαρο για τον Παπαϊωάννου

Παραχωρείται στον χορογράφο δωρεάν

Σε μόνιμο χώρο εικαστικών εκθέσεων μετατρέπεται η Υπηρεσιακή Αυλή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ένας χώρος που ως σήμερα ήταν αναξιοποίητος. Από την προσεχή καλλιτεχνική σεζόν θα μετονομαστεί σε Annex M, θα τελεί υπό την εικαστική επίβλεψη της Αννας Καφέτση και στα 900 τ.μ. του θα διοργανώνεται μια σειρά από ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις.

Να θυμίσουμε πως στον χώρο αυτό φιλοξενείται ένα τμήμα της τρέχουσας έκθεσης του Μεγάρου με τίτλο «Ο Κήπος βλέπει». Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, στο β΄ υποσκήνιο, το οποίο βρίσκεται κάτω από την Αίθουσα «Τριάντη», θα φιλοξενούνται από εδώ και στο εξής εναλλακτικές παραστάσεις. Εχει χωρητικότητα περίπου 150 ατόμων και τη νέα σεζόν θα παρουσιαστούν εφτά καινούργιες παραγωγές.

Ωστόσο η ανακοίνωση που χρήζει ιδιαίτερης μνείας είναι εκείνη που αφορά τη διάθεση ενός χώρου του Μεγάρου στον διεθνούς φήμης χορογράφο Δημήτρη Παπαϊωάννου. Πρόκειται για μια υπόγεια αίθουσα που διατίθεται δωρεάν στον Ελληνα δημιουργό και όπου θα προετοιμάζει τις νέες δουλειές του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα