Για την έκπληξη

Ο λα είναι εναντίον της: το σκορ (2-0), η παράδοση, που τη θέλει να τίθεται νοκ άουτ όταν έχει ηττηθεί στο πρώτο εντός έδρας ματς, αλλά και η… κούραση από το χθεσινό (μαραθώνιο) ταξίδι στη Μόσχα, που διήρκεσε συνολικά 6,5 ώρες. Κόντρα σε όλους και όλα, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει (απόψε, 20.00) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ να εξαντλήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Εχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Είμαστε επαγγελματίες, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το βασικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν καταφέρουμε να κάνουμε την έκπληξη, θα είναι κάτι φανταστικό. Το βασικό όμως είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας» τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ, συμπληρώνοντας: «Είναι γεγονός πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Νιώθουμε για έναν λόγο παραπάνω υποχρεωμένοι να δώσουμε χαρά στον κόσμο, που ενώ έχει προβλήματα, καταφεύγει στο ποδόσφαιρο και ασχολείται πολύ».

Ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεκαθάρισε: «Αξίζει τον κόπο να παλέψουμε για να κάνουμε το αδύνατο. Στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε ένα λεπτό».

Στο μεταξύ, στο κενό έπεσε η καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΑΕΚ και του Βασίλη Δημητριάδη για παρουσία μη διαπιστευμένων στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα