Η πλατεία φοράει τα γιορτινά της

Η «καρδιά» της Νέας Σμύρνης και των φιλάθλων του Πανιωνίου χτυπάει δυνατά για το μεγάλο αυριανό (22.00) παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ και ο κόσμος του «Ιστορικού» αναμένουν με ανυπομονησία την αυριανή αναμέτρηση και παράλληλα κρατάνε «ζεστούς» άπαντες στην… πλατεία. Αυτό αποδεικνύεται και από τις δύο ανακοινώσεις που εξέδωσαν χθες τόσο η ΠΑΕ όσο και οι οπαδοί του Πανιωνίου. Η πρώτη δίνει τις κατάλληλες κατευθύνσεις σε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριo, ενώ οι οργανωμένοι έστειλαν μήνυμα ενότητας.

Στο μεταξύ, η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε με οικογενειακό διπλό. Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου (φωτό) έβγαλε τα συμπεράσματά του χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα αποτελούνταν από τους παίκτες που υπολογίζει ως βασικούς για το ματς με τους Ισραηλινούς, στη δεύτερη αγωνίστηκαν οι αναπληρωματικοί, ενώ δοκιμάστηκαν και αρκετά συστήματα. Τέλος, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο 23χρονος αμυντικός Βασίλης Πατσατζόγλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα