Οριστικά εκτός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ο Φιλιππίδης

Είναι πλέον οριστικό! Ο Κώστας Φιλιππίδης δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ξεκινάει την Παρασκευή στο Λονδίνο. Ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο επί κοντώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας προέκυψε ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, κι έτσι σε αποφασίστηκε να μη δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κατέθεσε προχθές αγωγή (αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 538.000 ευρώ) στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με αφορμή τον τραυματισμό που υπέστη στο κλειστό προπονητήριο στίβου εξαιτίας μια λακκούβας και του στέρησε τη δυνατότητα να συμμετάσχει και στα Diamond League σε Παρίσι (1/7), Λοζάνη (6/7), Ραμπάτ (16/7) και Μονακό (27/7).

Η αποστολή μας θα πάρει μέρος στους αγώνες με 20 αθλητές και αθλήτριες, και συγκεκριμένα τους Τσάκωνα, Δουβαλίδη, Καραλή, Τεντόγλου, Τσιάμη, Αναστασάκη, Κυριαζή, Παπαμιχαήλ, Μπελιμπασάκη, Βασιλείου, Πεσιρίδου, Γκούσιν, Αλεξούλη, Παπαχρήστου, Στεφανίδη, Αναγνωστοπούλου, Ντρισμπιώτη, Ζαπουνίδου, Ρεμπούλη, Πριβιλέτζιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα