Οι «νικητές στη ζωή» στον Αλέξη Τσίπρα

«Είστε διπλοί νικητές, όχι μόνο στους αγωνιστικούς στίβους, αλλά κυρίως στη ζωή». Το μήνυμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν ξεκάθαρο. Μπροστά του βρίσκονταν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ελληνικής ομάδας που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στους 23ους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών. Ο λόγος για την ομάδα μπάσκετ γυναικών και αθλητές της πάλης και του τάε κβον ντο, τα μέλη δηλαδή της ελληνικής αποστολής, η οποία επέστρεψε από τη Σαμψούντα με συγκομιδή πέντε μεταλλίων, δύο χρυσών, ενός ασημένιου και δύο χάλκινων.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και οι διοικητικοί ηγέτες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Οι τελευταίοι τόνισαν τη μεγάλη συμβολή και τη βοήθεια που έχει προσφέρει στους αθλητές και στις αθλήτριές τους ο υφυπουργός. Νωρίτερα, αντιπροσωπία της ομάδας μπάσκετ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, ο οποίος επισήμανε: «Οι χρυσές αθλήτριες της Εθνικής Ελλάδος απέδειξαν ότι με το ψυχικό σθένος και την αγωνιστικότητά τους μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα