Στανόγεβιτς: «Δική μου ευθύνη να γίνουμε καλύτεροι»

Ετοιμος να παρουσιάσει έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ στην αποψινή (21.00, COSMOTE Sport 1) ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ και να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης εμφανίστηκε ο Στανόγεβιτς (φωτό)! Ο Σέρβος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχτηκε την κακή απόδοση της ομάδας του στο ματς της Ουκρανίας και πήρε πάνω του την ευθύνη για την καλυτέρευση του αγωνιστικού προσώπου: «Είχαμε μια κακή απόδοση στο πρώτο ματς. Σίγουρα, στο αυριανό (σ.σ σημερινό) παιχνίδι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Είναι σημαντικό να αισθάνονται καλά οι οπαδοί βλέποντας την ομάδα στο γήπεδο και τις εμφανίσεις της. Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό και για εμάς να γίνει αυτό, και είναι δική μου ευθύνη». Παράλληλα, ο Στανόγεβιτς αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί τουλάχιστον με μία αλλαγή στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως έχει μάθει να ζει με πίεση και δεν έχει άγχος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κλάους λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Στο μεταξύ, στη Γερμανία αναφέρουν πως στο μυαλό του Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται μόνο ο ΠΑΟΚ! Οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με τη Βόλφσμπουργκ και τον παίκτη.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου αναμένεται να πέσουν στο 1.400.000 ευρώ (συν μπόνους) από τα 2.200.000 ευρώ που αμείβεται στη Γερμανία, αφού επιθυμία του ίδιου είναι να επιστρέψει στην Τούμπα, ωστόσο πρέπει να επέλθει συμφωνία και με τους «Λύκους».

Τέλος, σύμφωνα με τη γαλλική «L’ Equipe», στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι ο 30χρονος μέσος της Ανζέ Τομά Μανγκανί, ενώ το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα