Γκαμπάλα στο άλογο ο ΠΑΟ!

Ο Παναθηναϊκός σκόραρε τρεις φορές (ένα αυτογκόλ), νίκησε 2-1 στο Μπακού και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Ξόρκισε τον δαίμονά του ο Παναθηναϊκός και με δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 2-1 με ανατροπή επί της Γκαμπάλα στο Μπακού, προκρίθηκε πανηγυρικά στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σκόρερ για τους «πρασίνους», που αντέδρασαν εξαιρετικά μετά το αυτογκόλ του Μολέδο στο 52′, οι Λουντ (63′) και Καμπέσας (66′).
Οι δύο προπονητές κατέβασαν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο του 8KM Stadium με ακριβώς τους ίδιους 22 ποδοσφαιριστές που είχαν ξεκινήσει το ματς και πριν από μία εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως και στο σπίτι τους (που κέρδισαν 1-0), κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο που και χθες έχασαν ένα κάρο ευκαιρίες, δύο εκ των οποίων ήταν σε κενή εστία (με τους Αλτμαν και Χατζηγιοβάνη, που μπερδεύτηκαν στο 9′ και με τον Λουντ στο 82′)! Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τους Αζέρους, όμως δεν πτοήθηκαν… Οι διορθωτικές κινήσεις του κόουτς του «Τριφυλλιού» με Λουτσιάνο και Καμπέσας απέδωσαν καρπούς κι έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε το «διπλό» και το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ημασταν καλύτεροι και στα δύο παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε ένα διάστημα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου του σημερινού (σ.σ.: χθεσινού) αγώνα. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Πρέπει να αποκτήσουμε αποτελεσματικότητα. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όταν δεν σκοράρουμε θα κινδυνεύουμε πάντα.

Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Οπως είπα, πρέπει να κοιτάξουμε το θέμα της αποτελεσματικότητας» δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Ουζουνίδης, ο οποίος περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της ομάδας του στα πλέι οφ, που θα προκύψει από τη σημερινή (14.00) κλήρωση στη Νιόν.

ΓΚΑΜΠΑΛΑ (Ρομάν Χριχορτσούκ): Μπεζοτόσνι, Γκουρμπάνοβ, Βέρνιντουμπ, Στάνκοβιτς, Μπούλτχαϊς, Χιουσεΐνοβ (75′ Μαμαντόβ Α.), Μαλόουν (80′ Μαμαντόβ Ε.), Χόλιντεϊ, Ζοζέφ – Μονρόζ, Οζομπιτς, Νταμπό (74′ Κονέ).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (62′ Καμπέσας), Λουντ, Αλτμαν (56′ Λουτσιάνο), Μολίνς (81′ Ρέις).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα