Κάρολος και Καμίλα «αποβιβάστηκαν» στην Αμμουλιανή

Στη διεθνή αλλά και την ελληνική επικαιρότητα πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος. Στη σκιά της αποκάλυψης ότι η εκλιπούσα πριγκίπισσα Νταϊάνα τον έπιασε στα πράσα να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα, ο Κάρολος έκανε την εμφάνισή του στη δική μας Αμμουλιανή, το παραδεισένιο νησί της Χαλκιδικής, αγκαζέ με την πέτρα του σκανδάλου.

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε» είναι η μαρτυρία εικονολήπτη, ο οποίος συνεργαζόταν με τον «προπονητή φωνής» Πίτερ Σέτελεν κατά την επίμαχη εξομολόγηση της Lady D.

Εν τω μεταξύ ο Κάρολος και η σύζυγός του, η δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα Πάρκερ, επέλεξαν την Αμμουλιανή για να «διανθίσουν» την επίσκεψή τους στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αρκέστηκαν να εξερευνήσουν τα γαλαζοπράσινα νερά της μένοντας στη θαλαμηγό τους, αλλά δείπνησαν και σε εστιατόριο στην παραλία της Μεγάλης Αμμου αφού είχαν κάνει πρώτα βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Κάρολος και Καμίλα έκλεισαν τη βραδιά τους με ένα ποτό, αιφνιδιάζοντας τους ντόπιους. Η συνοδεία του πριγκιπικού ζεύγους ήταν μεγάλη, ενώ για τη μετακίνησή της από και προς τη θαλαμηγό, που είχε αράξει στα ανοιχτά, χρησιμοποιήθηκε ειδικό σκάφος.

Η Αμμουλιανή αποτελεί πραγματικά μια ιδιαίτερη περίπτωση: ένα τόσο μικρό νησάκι, μήκους μόλις έξι χιλιομέτρων, να περιβάλλεται από τόσες αμμώδεις παραλίες, όλες φημισμένες για τη διαύγεια του θαλασσινού νερού τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα