Τι θα έκανε ο Γέρος του Μοριά στον Βούτση;

Από την ίδρυση του ΣΕΚΕ, του «μπαμπά» του ΚΚΕ, η Αριστερά λειτουργεί πάντα σαν γύπας ή κοράκι. Κάθε συμφορά του λαού μας τη θεωρούν ευκαιρία τους. Το έκαναν με την προδοτική τους στάση κατά τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του λαού μας στη Μικρά Ασία το 1919-1922, ευθυγραμμιζόμενοι με τον εχθρό. Το έκαναν και το 1942-1949, θεωρώντας πάλι τον πόλεμο και την Κατοχή ευκαιρία να προωθήσουν την ολοκληρωτική ατζέντα τους. Και πάντα, μα πάντα, οι αριστεροί αγωνίζονταν για μια μικρότερη Ελλάδα. Είτε υπονομεύοντας τον αγώνα στη Μικρά Ασία, σπάζοντας το ηθικό και ευθυγραμμιζόμενοι με τον σύμμαχο του γενοκτόνου Κεμάλ, τον Λένιν, είτε προκαλώντας εμφύλιο με στόχο την επιβολή κομμουνιστικής δικτατορίας και την απόσπαση της Μακεδονίας, πάντοτε η στάση τους είχε ως στόχο το κόντεμα της Πατρίδας.

Και τώρα, με την κρίση, της οποίας τις συνέπειες επέτειναν με την τυχοδιωκτική πολιτική τους, θεωρούν πως τα Μνημόνια, ο πολυετής ζυγός που επέβαλαν στη χώρα, αποτελεί παραδόξως άλλη μια «ευκαιρία» για να μετασχηματίσουν την κοινωνία. Η επίθεση στη μεσαία τάξη και η καταστροφή της δεν είναι τυχαία. Τώρα δεν έχει ΟΠΛΑ, Φενεό, ΟΥΛΕΝ, Λιόλιο και Μακαρώνα. Δεν έχει μαχαίρι, πιστόλι, ανάποδη του τσεκουριού ή πιστόλι. Εχει απλά φόρους. Με αυτούς ξεκληρίζονται αναίμακτα οι μισητοί μεσοαστοί που δίνουν ραχοκοκαλιά στην κοινωνία. Γίνονται νεόπτωχοι. Διότι το know how της θρησκείας χωρίς θεό θέλει από κάτω προλετάριους και από πάνω τη «σοφή» νομενκλατούρα του κόμματος, τους κομισάριους – υπουργούς, που με επιδόματα, μικρές συμβάσεις, ΕΣΠΑ, κοινωνικά χαρτζιλίκια και ελεημοσύνη θα κρατούν στην τσίτα και θα εκπαιδεύουν φτωχούς και νεόπτωχους.

Διότι το είπαμε: Η φτώχεια είναι εργαλείο υποταγής και ελέγχου. Στις ουρές, στα κουπόνια και τα βοηθήματα θα στανιάρουν όλοι, υπό το άγρυπνο βλέμμα της κυβερνήσεως. Με λίγα λόγια, ο Σόιμπλε τους βολεύει τους εξαρχειώτες αριστεριστές μας. Τους έβαλε την κοινωνία στον πάγκο, την έδεσε με λουριά κι αυτοί τώρα θα κάνουν «σωματογλυπτική» με μπαλτά, πριόνι και φόρους.

Μπορεί να τους «σοδόμισαν», από την άποψη της «μαρξιστικής οικονομίας», οι παγκόσμιοι καπιταλιστές αλλά αυτοί δράττονται της ευκαιρίας για την επιβολή της σκληρής μαρξιστικής πολιτισμικής ατζέντας. Δηλαδή άθεο, άπατρι, μηδενιστικό κατσαπλιάδικο. Η νταντά των αναρχικών, ο Βούτσης, το αμόλησε υπό ευθυμία, ίσως. «Η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να είναι “Ταλιμπάν” της Ορθοδοξίας. Δεν μπορεί να είναι η Ελλάδα τού Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια και του Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών». Είπε επίσης: «Δεν είμαστε λαός Ορθόδοξος».

Τα Συντάγματα της Ελλάδας, από το πρώτο, που το ψήφισαν φουστανελάδες με το σελάχι τους γεμάτο πιστόλες, την πάλα με φρέσκο ακόμη το τουρκικό αίμα και το ντουφέκι ανάμεσα στα πόδια τους, όπως και βρακοφόροι πυρπολητές, ως το τελευταίο, λένε καθαρά τι είμαστε. Και θα είμαστε για πάντα.

Ο οικονομισμός είναι κομμάτι του μαρξισμού. Η κρίση, η υπανάπτυξη, η ανεργία μια μέρα θα περάσουν. Για εμάς, ένα βαθιά εθνικό, λαϊκό και πατριωτικό κόμμα, η συντήρηση και η προαγωγή της εθνικής ταυτότητας, η προάσπιση της εθνικής παιδείας και της Ορθοδοξίας, της οικογένειας και των παιδιών, το δημογραφικό και ο ισλαμικός εποικισμός είναι απείρως σημαντικότερα προβλήματα. Αν πεθάνει η Ελλάδα και στο μέλλον τα ευρώ θα τα μετράνε τα πειραματικά υβρίδια της αριστεράς του αστράτευτου Γαβρόγλου, ήτοι ελληνόφωνοι διεμφυλικοί άθεοι διεθνιστές σαράφηδες, θα είναι αδιάφορο.

Επίθεση στο Εθνικό Σχολείο, στην Ορθοδοξία, γκέι γάμος και υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, με τη συναίνεση του Μητσοτάκη και της παρέας του, αμφισβήτηση της διαχρονικής συνέχειας του Ελληνισμού. Αυτή τη φορά δεν θέλουν να κοντύνουν εδαφικά την Ελλάδα, δεν θέλουν να αποσπάσουν έδαφος, όπως κάποτε τη Μακεδονία. Την κονταίνουν ηθικά. Τη στέλνουν να σέρνεται στη λάσπη του μηδενισμού, του ανθελληνισμού και της θεσμοθετημένης ανωμαλίας.

Την ευθύνη για τη θρασύτητα αυτού του μηδενιστή μπάρμπα και των συναυτουργών του την έχουν όλες οι ηγεσίες της «Κεντροδεξιάς» από το 1974 έως και σήμερα, που άφησαν ιδεολογικά τη μύγα να κάνει κώλο και ξέρετε τι έκανε μετά η αριστερή μύγα. Ο Μακρυγιάννης, ο Γέρος του Μοριά και ο Γιος της Καλογριάς θα τον είχαν περάσει λεπίδι για την ασεβή στο αίμα των αγωνιστών δήλωσή του. Το 2017 η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ απλά λέει να του αποδώσουν την προσήκουσα τιμή οι σιελογόνοι αδένες μας.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα