«Μαϊμού» θεραπευτής γιάτρευε με ναρκωτικά

Πολωνός υποσχόταν σε αφελείς θαύματα χορηγώντας αφέξημα με ψυχοτρόπο ουσία

Θεραπεία με ένα άγνωστο στη χώρα μας… φυτικό ναρκωτικό υποσχόταν ένας Πολωνός, ο οποίος παρίστανε τον βιοθεραπευτή και συνελήφθη στη Δάφνη. Στην κατοχή του βρέθηκε η φυτική ουσία psychotria viridis, που είναι γνωστή ως DMT και προκαλεί ψυχεδελική εμπειρία στους χρήστες…

Ηταν η πρώτη φορά που κατασχέθηκε στην Ελλάδα το συγκεκριμένο ναρκωτικό από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, οι οποίοι αξιοποίησαν πληροφορίες που δέχτηκαν από τις Αρχές του Βελγίου για την αποστολή ύποπτων δεμάτων στην Αθήνα.

Σε δύο από αυτά, εντόπισαν συνολικά πέντε κιλά της συγκεκριμένης ουσίας. Τα δύο δέματα από το Βέλγιο με προορισμό την Αθήνα είχαν αποδέκτη έναν 66χρονο Πολωνό, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς μόλις πήγε να τα παραλάβει.

Πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οπως προέκυψε, παρίστανε τον βιοθεραπευτή και με το επικίνδυνο φυτό παρασκεύαζε… αφεψήματα, τα οποία πρόσφερε στους πελάτες του. Ο 66χρονος φαίνεται πως είχε διαπιστώσει το κενό που υπήρχε στην αγορά ναρκωτικών στη χώρα μας και βρήκε τρόπο να κάνει χρυσές δουλειές με το DMT, που θα έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αναπτύξει επαφές στο Βέλγιο, από όπου προμηθευόταν το συγκεκριμένο φυτό, το οποίο έφτανε εκεί με άγνωστο τρόπο από το Περού.

Ο Πολωνός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενος για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Η ψυχοτρόπος ναρκωτική ουσία DMT προέρχεται από τα φύλλα ενός φυτού από το Περού και η χρήση της προκαλεί ψυχεδελικά… ταξίδια στους χρήστες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα