Οι γίββωνες και οι Ελληνες

Η συνέχεια του Εθνους μας είναι ο ευγενέστερος πολιτικός σκοπός

Οι γίββωνες είναι πίθηκοι. Ενα από τα 26 υποείδη τους ζει στο νησί Χαϊνάν, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας. Πριν από δυο χρόνια αριθμούσαν όλα κι όλα 26 άτομα. Εάν μιλήσετε με έναν αριστερό, θα σας κάνει φλογερό κήρυγμα για το γιατί πρέπει να διασφαλίσουμε τη διάσωση και τη συνέχεια αυτού του κομματιού της πανίδας του πλανήτη. Το ίδιο θα σας πουν κι από την άλλη μεριά οι φιλελέδες αριστοκράτες, αληθινοί ή «πέτσινοι», για τη συνέχεια της εκτροφής των υπέροχων αλόγων της Ανδαλουσίας, των σκύλων Τσόου Τσόου με την μπλε γλώσσα ή για τη διάσωση σπάνιων τροπικών λουλουδιών.

Αν τους πείτε, όμως, πως πρέπει να λάβουμε δραστικά μέτρα για την αναστροφή του προσήμου θανάτου στο δημογραφικό, για τον αποκλεισμό του ισλαμικού εποικισμού και την ανακοπή της πλημμυρίδας κατσαπλιάδων που μας στέλνει ο Ερντογάν, ώστε να διαφυλάξουμε τη συνέχιση της ύπαρξης του Εθνους μας, θα στραβώσει το στόμα τους και θα αφρίσουν, ξερνώντας λέξεις όπως «φασίστες» κ.λπ. Η καψούρα τους για την προστασία της βιοποικιλότητας δεν περιλαμβάνει τους Ελληνες. Μια κοκκινόκωλη μαϊμού, που κρέμεται ανάποδα από το κλαρί ξύνοντας τα αχαμνά της, είναι για τους «προοδευτικούς» και ψευτοφιλελεύθερους πιο σημαντική στη διασφάλιση της συνέχειάς της από ό,τι 10.000.000 Ελληνες.

Και οι δύο επιθυμούν να γίνουμε πολτός, μια μούλτι κούλτι βιοχλαπάτσα, χωρίς θρησκεία, χωρίς ταυτότητα, χωρίς τον ενοχλητικό ελευθερόφρονα αγωνιστικό χαρακτήρα του Ελληνισμού, που είχε, έχει και θα έχει πάντα ως πρόσημο την Αντίσταση και ως αέναο σκοπό την αναζήτηση της Ελευθερίας και της ολοκλήρωσης του Εθνους. Αν γίνουμε υβρίδια με ισοπεδωμένη συνείδηση, θα είμαστε πιο πειθήνιοι «διεθνιστές προλετάριοι» για τους μεν και πελάτες για την «αυτορυθμιζόμενη» κόλαση των δε.

Το σφάλμα αμφοτέρων των αποστόλων του μαρασμού, είτε κόκκινων είτε μπλε ρουαγιάλ, είναι πως θέλουν να φτιάξουν την «πολυπολιτισμική» κουρελού τους με τη βίαιη εισαγωγή κι επιβολή πλήθους αλλογενών, που εμφορούνται από το εξαιρετικά επεκτατικό σύστημα αξιών και μεθόδων του Ισλάμ. Οι Σουνίτες, όμως, δεν «αναμειγνύονται», δεν παραχωρούν και δεν προσχωρούν. Γι’ αυτούς δεν υπάρχει ειρήνη με τους απίστους, μόνο ανακωχή. Απλώς περιμένουν και μόλις νιώσουν ισχυροί, αποπειρώνται να επιβληθούν.

Εκτός από το ζήτημα των γονιδίων μας, κι ας μην είμαστε πολύτιμες μαϊμούδες του Χαϊνάν, υπάρχει και το πολιτισμικό οικοδόμημα που χτίσαμε στην περιπετειώδη και αιματηρή, αλλά λαμπρή επί χιλιετίες εθνογένεσή μας. Δεν κρεμόμαστε ανάποδα από τα κλαριά και δεν έχουμε συνήθειες αξιομελέτητες, όπως οι γίββωνες, όμως έχουμε τη Γλώσσα και την Πίστη μας. Η Ορθοδοξία ήταν το άπαρτο τείχος των ψυχών που δεν υπέκυψαν κι έτσι υπήρξε η συνέχεια της εθνικής συνείδησής μας.

Εκατομμύρια εξισλάμισαν από εμάς οι απόγονοι του ληστή Ερτογρούλ κι έτσι μακρύνανε τα στραβά πόδια, στρογγύλεψαν τα σχιστά μάτια και έγιναν πιο αρμονικά τα κρανία των λίγων δεκάδων χιλιάδων «κυνοκέφαλων», που άρχισαν την κατάκτηση του Ελληνικού Κόσμου και στέκουν σήμερα δίπλα μας, συχνά ολόιδιοι, αίμα από το αίμα μας, αλλά με τη βάρβαρη συνείδηση του εξωμότη. Κι όπου σκάψουν, τα σημάδια μας κάνουν την πνευματική και την πολιτική τάξη τους να νιώθουν καταπατητές. Γι’ αυτό οι τεράστιες σημαίες, τα ακραία συνθήματα. Διότι μέσα τους αμφιβάλλουν.

Η διευκόλυνση της εγκατάστασης αναφομοίωτων αλλοδαπών με απολύτως ασύμβατο κι επεκτατικό κώδικα αξιών, η διακομματική πολιτική προώθησης της μηδενιστικής ατζέντας των «δικαιωματιστών» με γάμους ομοφύλων, πειράματα υιοθεσίας παιδιών από αφύσικες «οικογένειες», με βάρβαρη παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών, η υποβάθμιση της γλώσσας και οι κατά κύματα επιθέσεις στην Ορθοδοξία συνιστούν ευθέως ανθελληνική, δωσιλογική πολιτική. Υπονομεύουν την επιβίωσή μας, είναι πολιτικές αντισυνταγματικές και οδηγούν στην κατάλυση των αποτελεσμάτων της Ελληνικής Επανάστασης.

Επομένως, η αντίσταση με κάθε νόμιμο μέσο είναι καθήκον. Η συνέχεια του Εθνους μας ως Φυλής, ως Γλώσσας και ως Πίστης είναι ο ευγενέστερος πολιτικός σκοπός. Κι ας μην είμαστε μαϊμούδες του Χαϊνάν…

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα