Θέλει καθαρή νίκη

Πανέτοιμος και συγκεντρωμένος για τη νίκη, που θα συνδυαστεί με το «μηδέν» στην άμυνα, είναι ο Ολυμπιακός εν όψει της σημερινής πρώτης μάχης των πλέι οφ του Champions League κόντρα στη Ριέκα (21.45, COSMOTE SPORT 2). Ο Μπεσνίκ Χάσι γνωρίζει καλά ότι η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση «πρόκριση», αλλά για να επιτευχθεί αυτό ζήτησε από τους παίκτες του γκολ και να μη δεχθούν οι ίδιοι γκολ στο σημερινό ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται ότι καταλήγει για την εντεκάδα σε Καπίνο στα γκολπόστ, Ελαμπντελαουί (δεξιά), Ρέτσο, Βούκοβιτς και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, Ρομαό και Ζιλέ στα χαφ, Φορτούνη μπροστά τους, Καρσελά και Μάριν στα «φτερά» της επίθεσης και Μπεν στην κορυφή. Ο Χάσι τόνισε μάλιστα για τη σημερινή μάχη: «Καταρχάς, τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης είναι διαφορετικά. Δεν σημαίνει ότι βγάζουμε κάποιο συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι που είδαμε ή από κάποιο άλλο. Εμείς γνωρίζουμε τη Ριέκα και από άλλα παιχνίδια. Για εμάς δεν ξέρω αν θα παίξει ο Ομάρ. Σίγουρα θα είναι στην αποστολή, αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι βασικός ή θα βρίσκεται στον πάγκο. Οσο για τον Οφόε, ξεκίνησε τις προπονήσεις και θα δούμε ποια είναι η κατάστασή του για να αποφασίσουμε». Ως προς το ποιο σκορ θα θεωρούσε ιδανικό για το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη είπε:

«Ολοι γνωρίζουμε ότι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά από αυτά των πρωταθλημάτων, και ειδικά με αυτή την ομάδα. Αν βρεθούν μπροστά στο σκορ, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλουμε να κρατήσουμε το “μηδέν”, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα και, ειδικά μπροστά στον κόσμο, όποιο κι αν έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Εγώ δεν πιστεύω στις νεράιδες και δεν ονειρεύομαι πάρα πολύ. Οπως είπα, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το “μηδέν” στην άμυνα, αλλά παίζοντας στην έδρα μας θα είναι σημαντικό να κερδίσουμε».

Τέλος, σύμφωνα με τη γαλλική «Equipe», ο Ολυμπιακός και άλλες τέσσερις ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του Εντερ, του 29χρονου επιθετικού που δεν έχει μέλλον στη Λιλ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα