Από την Κίνα τα νεότερα για την υγεία του «Giannis»

Από την Κίνα θα έρθουν τα νεότερα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (φωτό) ταξίδεψε στην ασιατική ήπειρο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων με το ΝΒΑ και χορηγούς τους. Μόνο που εκεί ο «Giannis» θα έχει και μία επίσκεψη από το ιατρικό επιτελείο των Μιλγουόκι Μπακς! Βλέπετε, οι Αμερικανοί θορυβήθηκαν από την απουσία του από το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία (συνολικά το τρίτο χαμένο ματς από τα τέσσερα που έδωσε η Εθνική) και αποφάσισαν να εξετάσουν οι ίδιοι το γόνατο που τον ενοχλεί.

Στο μεταξύ, στους «8» του Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στη Σόφια (Β’ κατηγορία) προκρίθηκε η Εθνική Παίδων, διαλύοντας την Ελβετία με το εντυπωσιακό 111-39! Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη της Εθνικής σε ισάριθμα παιχνίδια για τη φάση των ομίλων.

Επόμενη αντίπαλός της η Ουκρανία στη φάση των νοκ άουτ αγώνων (αύριο, 13.45). Εξάλλου, ο δανεισμός του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, αφού ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του με τους «πρασίνους». Την ίδια στιγμή, ο Αρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού φόργουορντ Ντιμίτρις Μόραντ.

Τέλος, την απόκτηση του δις πρωταθλητή με τους Μαϊάμι Χιτ (και αγαπημένου συμπαίκτη του ΛεΜπρον Τζέιμς) Νόρις Κόουλ ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα