Μπαμ Ελ Καντουρί

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Διαδικαστικές λεπτομέρειες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομάρ Ελ Καντουρί (φωτό), σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Η συμφωνία του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Εμπολι για την απόκτηση του Μαροκινού μέσου είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, οι Ιταλοί επισημαίνουν ότι απομένει να διευθετηθούν γραφειοκρατικά ζητήματα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί ο δανεισμός του διεθνούς άσου στους Θεσσαλονικείς. Ο Ελ Καντουρί θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική ομάδα με οψιόν αγοράς, η οποία θα φτάσει, αν ολοκληρωθεί η αγορά του, το 1.500.000 ευρώ. Οσον αφορά το συμβόλαιό του, θα φτάσει τα 500.000 ευρώ ετησίως.

Αντίθετα, νομικά κατά όσων τον κατηγόρησαν για παρενόχληση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί άμεσα από τη Φεϊρένσε, θα κινηθεί ο Αμρ Ουάρντα, όπως τόνισε σε μήνυμά του στο Instagram: «Τις τελευταίες μέρες έμαθα πόσο κακοί μπορούν να γίνουν ορισμένοι άνθρωποι. Εμαθα ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν νοιάζονται όταν προκαλούν κακό στον άλλον με ψευδείς ισχυρισμούς και κατηγορίες. Δεν ανέχομαι να συμπεριφέρεται κάποιος άσχημα στον συνάνθρωπό του λόγω της καταγωγής του, γι’ αυτό και κάλεσα το δικηγορικό γραφείο για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά μου και να μηνύσει τους υπευθύνους για το αδίκημα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή τους».

Τέλος, ο αθλητικός διευθυντής της Στουτγάρδης Μίκαελ Ρέσκε, με δηλώσεις του, υποστήριξε πως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα πάει στον ΠΑΟΚ, διαψεύδοντας τα σενάρια που ήθελαν την ομάδα να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα