Λουτσέσκου: «Είμαστε πανέτοιμοι να προκριθούμε»

Το πρώτο και ουσιαστικό βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League θέλει να κάνε απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Εστερσουντ (21.00, COSMOTE SPORT 1).

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το πώς θα παρατάξει απόψε τον ΠΑΟΚ.

Ο 48χρονος προπονητής δεν υπολογίζει στους Λεβέκ, Κάνιας, Δεληγιαννίδη, που βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας, και παρά τα προβλήματα δήλωσε αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου για τη σημερινή μάχη. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είμαι ευτυχής που είμαι μέλος αυτού του κλαμπ αυτή τη στιγμή. Ξέρω πολύ καλά ότι η περίοδός μου είναι σύντομη μέχρι το αυριανό παιχνίδι. Υπήρξαν ιδέες που θέλησα να περάσω στην ομάδα. Δεν ήταν εύκολη εβδομάδα, κυρίως για τους παίκτες. Είναι όμως φανταστικοί, είναι έτοιμοι να πολεμήσουν. Αντιδρούν σε όλα και είμαι χαρούμενος γιατί οι προπονήσεις ήταν πολύ καλές. Είναι αδύνατον από σήμερα να κάνουν ακριβώς όσα θέλω και ζητάω. Είμαι σίγουρος όμως πως με την ποιότητα και τη φιλοδοξία τους θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες» είπε ο Λουτσέσκου, για να καταλήξει: «Πρώτα από όλα να περιμένουν όλοι την πρόκριση στους ομίλους. Θα δείξουμε πως είμαστε μία δυνατή ομάδα, με δυνατούς παίκτες, με θέληση να παλέψουμε όλοι μαζί στο γήπεδο. Πιστεύω πως όταν υπάρχουν τέτοιες αλλαγές, υπάρχει και συσπείρωση. Θα υπάρξουν και λάθη, όμως το σημαντικό είναι να βγάλουμε αντίδραση. Περιμένουμε αυτό το παιχνίδι, ξέρουμε με ποια ομάδα παίζουμε και τι έκανε στην προηγούμενη φάση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Γ. Σηφάκης

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα