Φαβορί ο ΠΑΟ!

«Η Μπιλμπάο έχει τις  αδυναμίες της και εκεί θα χτυπήσουμε» τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Προσδοκίες για κάτι πολύ μεγάλο στην ομάδα του έβγαλε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου για τον σημερινό, πολύ δύσκολο αγώνα του Παναθηναϊκού για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Μπιλμπάο (21.30, COSMOTE SPORT 2). Ο Ελληνας τεχνικός ούτε λίγο ούτε πολύ έχρισε φαβορί τον Παναθηναϊκό απέναντι σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων της ισπανικής λίγκας εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος -όπως ήταν λογικό- έκανε αρχικά ιδιαίτερη αναφορά και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», τον Αντρές Τσάβες, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Από εκεί και πέρα, αν προλάβουμε να δηλώσουμε τον Τσάβες, θα είναι καλό για τη ρεβάνς.

Ο Γιόχανσον δουλεύει καλά, αλλά για αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Ισως για τη ρεβάνς να τον πάρω μαζί». Και συνέχισε: «Για τον αντικαταστάτη του Κουλιμπαλί είμαι ανάμεσα στους Κολοβέτσιο και Νούνο Ρέις. Δεν είναι, όμως, θέμα παικτών. Εχω πει ότι η Μπιλμπάο είναι το φαβορί να πάρει την πρόκριση, όμως στο αυριανό ματς παίζουμε στο σπίτι μας και είμαστε εμείς το φαβορί. Η Μπιλμπάο είναι μία ισπανική ομάδα, όμως έχει τις αδυναμίες της. Είναι μία ομάδα διαφορετική στην έδρα της και εκτός.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της. Δεν σκέφτομαι το σενάριο να αποκλειστούμε. Η Μπιλμπάο είναι φαβορί, όμως και τα αουτσάιντερ έχουν πιθανότητες. Αυτές θα διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό». Από την άλλη, ο Γκιγέρμο Μολίνς υποστήριξε: «Αρχικά νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο πρώτος μας αγώνας είναι εντός έδρας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αξιοποιήσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, το θέμα είναι να κερδίσουμε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα