ΟΑΕΔ - ΑΣΕΠ: Οι αιτήσεις για 1.241 θέσεις εργασίας

Μεγάλο ενδιαφέρον διαπιστώνεται από υποψηφίους όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών για τις 1.241 θέσεις μόνιμου και εποχικού προσωπικού που έχουν προκηρύξει ο ΟΑΕΔ και το ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα, έως τις 21 Αυγούστου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στον ΟΑΕΔ για τις 1.135 συμβάσεις 12μηνης διάρκειας στον τομέα της Υγείας.

Το «Ειδικό Πρόγραμμα απασχόλησης 1.135 ανέργων στο Δημόσιο Τομέα της Υγείας» απευθύνεται μόνο στους εγγεγραμμένους στα μητρώα του οργανισμού μακροχρόνια ανέργους και στους ανέργους που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, από πιστοποιημένους χρήστες, με την εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό).

Στο μεταξύ, αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις σε δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν 76 θέσεις μονίμων στον ΑΔΜΗΕ και 30 στην Τράπεζα της Ελλάδος. Οι αιτήσεις για την 10Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 76 θέσεων προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον ΑΔΜΗΕ αρχίζουν στις 29 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 13 Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχα, για την 11Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά 30 προσλήψεις τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Τράπεζα της Ελλάδος η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 31 Αυγούστου και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.