ΒΟΥΛΑΓΡΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ: Να πυροβολείτε (!) τους μετανάστες που μπαίνουν στην Ελλάδα

Ιδιαίτερα σκληρός στις απόψεις του για το θέμα της αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη εμφανίστηκε ο Βούλγαρος υπουργός Αμυνας.

Μιλώντας στη γερμανική «Die Welt», ο Κραζιμίρ Καρακατσανόφ δεν δίστασε να μιλήσει ακόμη και για χρήση όπλων από στρατιώτες της νατοϊκής συμμαχίας εναντίον εκείνων που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ιταλία. «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε πλέον τη μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό πιστεύουμε ότι στην Ιταλία και την Ελλάδα θα έπρεπε δυνάμεις του ΝΑΤΟ να υπερασπίζονται τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, εν ανάγκη ακόμη και με τη χρήση όπλων. Οταν οι δυνάμει μετανάστες διαπιστώσουν ότι οι δρόμοι προς την Ευρώπη έχουν πλέον κλείσει, τότε θα μείνουν στα σπίτια τους» είπε ο Βούλγαρος υπουργός.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι πρόθεση της Σόφιας είναι να λάβει άμεσα μέτρα, ενεργοποιώντας τον στρατό στα τουρκοβουλγαρικά σύνορα, για να περιφρουρήσει τη χώρα από ενδεχόμενες νέες προσφυγικές ροές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα