Κανένα σήμα από τους γονείς του παρατημένου νηπίου

Κανένα σημάδι δεν έχουν δώσει οι γονείς του -2,5 ετών- παιδιού που εντοπίστηκε εγκαταλειμμένο στις 5 Ιουλίου έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου, στον λόφο του Φρουρίου στη Λάρισα.

Από τότε έως σήμερα οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν προς όλες τις κατευθύνσεις και επεξεργάζονται κάθε πιθανό σενάριο. Η επικοινωνία με το παιδάκι δεν είναι εύκολη, καθώς δεν καταλαβαίνει ελληνικά, αλλά αντιλαμβάνεται τη διάλεκτο των Ρομά, χωρίς ωστόσο να μιλάει.

Ολο αυτό το διάστημα το παιδί δεν αναζητήθηκε από κανέναν, ενώ δεν μπορεί να διασταυρωθεί ως πρόσωπο με κάποια δηλωμένη από γονείς εξαφάνιση ανηλίκου. Οι Αρχές, βέβαια, δεν αποκλείουν ούτε το σενάριο της ηθελημένης εγκατάλειψης του αγοριού, καθώς -όπως εκτιμάται- η επιλογή του αύλειου χώρου της εκκλησίας δείχνει να μην έγινε τυχαία.

Η Αστυνομία προχώρησε τελικά στη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του παιδιού με ειδική εισαγγελική διάταξη.
Το μικρό αγόρι εικονίζεται με τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που εντοπίστηκε και καλούνται όσοι τυχόν γνωρίζουν στοιχεία να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες Αρχές στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα