Αγρια κόντρα (και) για τις διακοπές του Τσίπρα!

Ερωτήματα της Ν.Δ. για το πού βρισκόταν ο πρωθυπουργός την ώρα των πυρκαγιών στην Αν. Αττική. Η απάντηση από το Μαξίμου

Οι διακοπές του Αλέξη Τσίπρα και η ενδιάμεση επίσκεψή του στα καμένα της Περιφέρειας Αττικής ήταν η αφορμή για τη νέα πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Ν.Δ.

Με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τους «συνήθως λαλίστατους κύκλους του Μαξίμου να σπάσουν τη σιωπή τους, να ενημερώσουν υπεύθυνα τους πολίτες για το πού ήταν ο κ. Τσίπρας όταν στη χώρα μαίνονταν οι καταστροφικές πυρκαγιές και κανείς δεν γνώριζε πού βρίσκεται ο πρωθυπουργός». Θέτει δε πέντε ερωτήματα προς την κυβέρνηση, μεταξύ των οποίων αν ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο από τον τόπο διακοπών του, προκειμένου να επισκεφθεί τις πυρόπληκτες περιοχές της ανατολικής Αττικής μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Με μια ειρωνική απάντηση, το Μέγαρο Μαξίμου επιχείρησε να απαξιώσει την αξιωματική αντιπολίτευση: «Θα προτείναμε στη Ν.Δ. να προσπαθήσει τουλάχιστον να σοβαρευτεί λίγο. Αν πάλι αυτό είναι ανέφικτο, είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Ν.Δ. επανήλθε στο θέμα, με κύκλους του κόμματος να σημειώνουν χαρακτηριστικά: «Ο κ. Τσίπρας ασφαλώς έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές, όπως κάθε πολίτης. Αλλά γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το πού έκανε διακοπές;»

Την ίδια ώρα και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης διερωτήθηκε: «Αν επρόκειτο για οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης, όπως υπαινίχθηκαν από την κυβέρνηση, τότε πού ήταν ο πρωθυπουργός να το αντιμετωπίσει;» Τέλος, καυστική ήταν και η παρέμβαση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος, μέσω twitter, σημείωσε: «Βεβαιώνω υπευθύνως noor1press ότι ο πρωθυπουργός δεν ήταν σε οικία στην Τήνο προσφορά Χριστοφοράκου, ότι δεν έκανε χρήση ελικοπτέρου Siemens».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα