Κοινωνικό Εισόδημα: Εως 31 Αυγούστου οι διορθώσεις

Εως τις 31 Αυγούστου έχουν περιθώριο οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) να διορθώσουν τυχόν προβλήματα που έχουν ανακύψει με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή να προχωρήσουν σε διορθώσεις αιτήσεων στην πλατφόρμα του keaprogram, προκειμένου να μην το χάσουν.

Το υπουργείο Εργασίας προειδοποιεί όσους δικαιούχους του ΚΕΑ δεν έχουν λάβει χρήματα λόγω προβλημάτων που έχουν προκύψει με τα στοιχεία τους ή τον τραπεζικό λογαριασμό τους να τα διορθώσουν άμεσα, αν δεν θέλουν να ανακληθεί η αίτησή τους. Διορθώσεις αιτήσεων γίνονται μέσα από την πλατφόρμα του keaprogram.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει η δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης, αλλά δεν αναγνωρίζεται δικαίωμα αναδρομικής καταβολής των μηνών που χάθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εκατοντάδες δικαιούχοι του ΚΕΑ που δεν έχουν λάβει χρήματα λόγω λαθών στις αιτήσεις τους ή μη επικαιροποίησης των στοιχείων του λογαριασμού τους, καθώς οι τράπεζες απαιτούν επιβεβαίωση των στοιχείων μέσω προσκόμισης των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Την Παρασκευή 25 του μήνα θα πιστωθεί στους λογαριασμούς 266.407 δικαιούχων το ποσό των 61.700.000 ευρώ για να πληρωθεί το ΚΕΑ Αυγούστου. Η πληρωμή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα