Στήριξη Κοντονή στον Καμμένο

«Δεν υπάρχει θέμα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του υπουργού Εθνικής Αμυνας με τον καταδικασμένο στον Κορυδαλλό Γιαννουσάκη για το πλοίο με τα ναρκωτικά» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, προσφέροντας πλήρη στήριξη στον Πάνο Καμμένο.

Τόνισε δε πως ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έκανε ό,τι θα έκανε κάθε πολίτης παραπέμποντας τον ισοβίτη να παραδώσει τα στοιχεία τα οποία υποστήριζε ότι έχει στις Αρχές.

«Είναι ψευδές και συκοφαντικό να μιλούν για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. Ο υπουργός δεν παρενέβη στους δικαστικούς. Προέτρεψε έναν κρατούμενο να πει αυτά που γνωρίζει, γιατί ο ίδιος εξέφρασε αυτή την άποψη, και εγγυήθηκε για την ασφάλειά του επειδή ο ίδιος είπε ότι φοβάται για τη ζωή του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στ. Κοντονής και αναρωτήθηκε:

«Οταν μιλάμε για δύο τόνους ηρωίνη, πού είναι το κακό να προτρέψει ένας υπουργός κάποιον να δώσει στοιχεία;» Κατέληξε μάλιστα ο υπουργός Δικαιοσύνης λέγοντας ότι και ο ίδιος θα έκανε το ίδιο, αν τον είχε συναντήσει σε μια επίσκεψή του στις φυλακές και του έλεγε ότι έχει στοιχεία να καταθέσει.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα