Εικόνες Μεσαίωνα στο Γηροκομείο Αθηνών

Εικόνες εξαθλίωσης και ντροπής επικρατούν στο Γηροκομείο Αθηνών, στο οποίο είναι εποπτεύουσα Αρχή ο Δήμος Αθηναίων και όπου υποτίθεται ότι υπάρχει φροντίδα για τους ηλικιωμένους που περνούν τα στερνά της ζωής τους. Ανήμποροι γέροντες είναι δεμένοι για να μη μετακινούνται, με το αιτιολογικό ότι μπορεί να χτυπήσουν.

Μια κυρία παρακολουθεί τηλεόραση δεμένη σε ένα κάγκελο δίπλα στο παράθυρο. Θα μετακινηθεί μόνο όταν (και αν…) το αποφασίσει το προσωπικό! Γάτες κυκλοφορούν ανεξέλεγκτες πάνω στα τραπέζια, όπου γευματίζουν οι τρόφιμοι και μάλιστα… τρώνε από το πιάτο τους!

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απαράδεκτες. Δίπλα στα κρεβάτια είναι σωριασμένα σκουπίδια και… αποφάγια πολλών ημερών, που κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να καθαρίσει. Οι τουαλέτες είναι μέσα στη βρόμα.

Ολα αυτά αποτυπώνονται σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο, που δείχνει εικόνες από το μεγαλύτερο γηροκομείο της χώρας, που μόνο με του… Μεσαίωνα μπορεί να συγκριθούν!
Εχει υπ’ όψιν του, άραγε, ο… ευαίσθητος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αυτή την τραγική κατάσταση;

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα