Τελευταία κομπίνα για τον «πρύτανη» της απάτης

Το «έπαιζε» δεξί χέρι της Θάνου

Τον διαβόητο «πρύτανη» της απάτης συνέλαβε η Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής! Μάλιστα, οι τελευταίες δραστηριότητες του Νο 1 απατεώνα απασχόλησαν ακόμα και το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ο ίδιος εμφανιζόταν ως το «δεξί χέρι» της προϊσταμένης του νομικού γραφείου του πρωθυπουργού, Βασιλικής Θάνου. Το τελευταίο κόλπο που προσπάθησε να στήσει ο «πρύτανης» ήταν και το μοιραίο του, καθώς έγινε αντιληπτός από τη διοικήτρια του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος απατεώνας τηλεφώνησε στη διοικήτρια του Τζάνειου και της συστήθηκε ως «κ. Καζάκος πρώην δικαστικός και “δεξί χέρι” της κυρίας Θάνου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού».
Ο πανούργος άνδρας ζήτησε από τη διοικήτρια βοήθεια για στενό συγγενικό του πρόσωπο, που, όπως ισχυρίστηκε, αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Η διοικήτρια του νοσοκομείου συγκινήθηκε από τη σπαρακτική έκκληση του δήθεν «κ. Καζάκου» και αποφάσισε να βοηθήσει, προσφέροντας χρήματα.

Τηλεφώνησε

Παράλληλα, όμως, θέλησε να επιβεβαιώσει όσα είπε ο «κ. Καζάκος», τηλεφωνώντας στο συγκεκριμένο γραφείο του Μαξίμου. Τότε άκουσε έκπληκτη την υπάλληλο να λέει: «Δεν έχουμε στο γραφείο άνθρωπο με το επώνυμο “Καζάκος”, πόσο μάλλον “δεξί χέρι” της κυρίας Θάνου”».
Αμεσα ενημερώθηκε το οργανωμένο έγκλημα της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα την παρακολούθηση και τελικά τη σύλληψη του «πρύτανη». Παράλληλα διαπιστώθηκε πως ο 51χρονος ήταν καταδικασμένος σε 10ετή κάθειρξη και στις 14/2/2017 είχε πάρει πενθήμερη άδεια, την οποία είχε παραβιάσει. Από τις απάτες κατάφερε να αποσπάσει 50.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα