Περισσότερες επενδύσεις και λιγότερη φορολογία!

Τι είπε ο Κυριάκος στη χθεσινή συνάντηση με μεταπτυχιακούς φοιτητές του Στάνφορντ

Ρεπορτάζ
Φίλιππος Πανταζής

Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέρχεται στο θέμα της οδικής ασφάλειας των πολιτών, επιμένοντας να δίνει έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας. Μετά τις προτάσεις που κατέθεσε σε εκδήλωση στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου τον περασμένο Απρίλιο, σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ., αυτή τη φορά από την Κρήτη, η οποία μαστίζεται περισσότερο από κάθε άλλη γωνιά της χώρας από τα τροχαία δυστυχήματα, θα παρουσιάσει το σχετικό σχέδιο του κόμματός του με τον τίτλο «Προσέχω», ενώ έχει συγκαλέσει στο Ηράκλειο σύσκεψη για την οδική συμπεριφορά στο νησί.

Χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. συναντήθηκε με μεταπτυχιακούς φοιτητές του αμερικανικού πανεπιστημίου Στάνφορντ. «Τα ζητήματα που απασχολούν τους Ελληνες είναι οι νέες δουλειές, η ασφάλεια και η εκπαίδευση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Είναι αναγκαίο να έχουμε την ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων. Να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας. Με λιγότερους φόρους και ιδιωτική πρωτοβουλία, να βάλουμε ξανά μπροστά τη “μηχανή” της ελληνικής οικονομίας. Με καλύτερο και αποτελεσματικότερο κράτος, που θα στέκεται αρωγός στις επενδύσεις και δεν θα ταλαιπωρεί τους πολίτες».

Την ίδια ώρα, η Ν.Δ. συνεχίζει τη σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, με τον εκπρόσωπο του κόμματος Βασίλη Κικίλια να εγκαλεί τον πρωθυπουργό ότι, εν όψει ΔΕΘ, «προετοιμάζει τη… νέα γενιά ψεμάτων, πρώτα και μεγάλα θύματα της οποίας είναι οι νέοι άνθρωποι». Στην Ελλάδα του κ. Τσίπρα, σημείωσε ο κ. Κικίλιας, «όποιος δεν έχει “κονέ ΣΥΡΙΖΑ” μένει στην… απέξω και, στην καλύτερη περίπτωση, δουλεύει με μερική απασχόληση χωρίς προοπτική».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο προετοιμασίας της παρουσίας του προέδρου στην 82η ΔΕΘ, στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα, είχε χθες συνάντηση με τον πρέσβη της ασιατικής χώρας στην Ελλάδα Zou Xiaoli, με τον οποίο συζήτησε για θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα