«Ποντικοί» ξάφρισαν Αραβες στη Μύκονο

Τον τίτλο του… νησιού των διαρρήξεων διεκδικεί η Μύκονος, όπου η έκρηξη της εγκληματικότητας το φετινό καλοκαίρι έχει κινητοποιήσει ακόμα και την Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να περιορίσει τα κρούσματα στον νούμερο ένα τουριστικό προορισμό της χώρας.

Ενα ζευγάρι ζάπλουτων Αράβων, που διασκέδαζε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos, έπεσε θύμα διαρρηκτών, που εισέβαλαν στη βίλα την οποία είχαν νοικιάσει στην περιοχή του Κάστρου, αρπάζοντας χρυσαφικά, μετρητά και μεγάλης αξίας. Το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι των Αράβων μαζί με φίλους πήγε στο πολυσυζητημένο πάρτι και διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το απόγευμα πλέον της επόμενης μέρας διαπίστωσαν ότι στη βίλα τους είχαν μπει «ποντικοί» και μάλιστα είχαν απενεργοποιήσει και τα συστήματα ασφαλείας.

Το κουτί

Οι κακοποιοί φαίνεται πως γνώριζαν τα κατατόπια, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν το μεταλλικό κουτί ασφαλείας μέσα στο οποίο το ζευγάρι είχε τοποθετήσει μετρητά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι δράστες πήραν μαζί τους ολόκληρο το κουτί, αλλά και πανάκριβα ρολόγια που βρήκαν στη βίλα.
Μετά τη δυσάρεστη διαπίστωση ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό των δραστών, ώστε να τους συνδέσουν και με άλλες αντίστοιχες κλοπές που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου στο νησί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα