«Εσβησε» στο γηροκομείο ο ηθοποιός Ευ. Κομματάς

Στο σανίδι από τη δεκαετία του ’40

Σε ηλικία 85 ετών πέθανε ο «Κατσουλίνος», ο ηθοποιός Βαγγέλης Κομματάς και θρύλος των μπουλουκιών, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν πρωταγωνίστησε σε μια διαφήμιση ελληνικής τράπεζας. Ο Βαγγέλης Κομματάς άφησε την τελευταία του πνοή στο Γηροκομείο Αθηνών, όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Ο ηθοποιός και «βασιλιάς του γέλιου», όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι συνάδελφοι αλλά και οι θεατές, έκανε το ντεμπούτο του στο σανίδι στα μέσα της δεκαετίας του ’40, συμμετέχοντας σε παραστάσεις που περιόδευαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Με την αγαπημένη του σύζυγο, την ηθοποιό Μπέμπα Δόξα, «όργωναν» επί σειρά δεκαετιών όλη τη χώρα, ανεβάζοντας με τον θίασό τους γνωστά θεατρικά έργα.

Μάλιστα, για ένα χρονικό διάστημα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, είχε φιλοξενηθεί και στο Σπίτι του Ηθοποιού. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 16.00 από το Νεκροταφείο Ζωγράφου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα