Πλήρωσε μόνος του

Από τον
Χάρη Δάντση

Ο ρόλος για τον οποίο αποκτήθηκε ο Σίλβιο Προτό ήταν ξεκάθαρος από την αρχή! Παρότι όμως ο Βέλγος τερματοφύλακας γνώριζε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έχει «σφραγίσει» τα γάντια του βασικού στα χέρια του Στέφανου Καπίνο και τον προόριζε για Νο2, έβγαλε χρήματα από την τσέπη του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ. Τότε, ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε. Μετά, με πήρε ο ίδιος ο Χάσι τηλέφωνο. Του είπα ότι δεν θα ήταν εύκολο, αλλά ήμουν “καυτός” για να έρθω» ανέφερε αρχικά στο DH.de ο 34χρονος πορτιέρο, συμπληρώνοντας ότι «πίστευα ότι η Οστάνδη θα με άφηνε ελεύθερο, αφού πήγα σε αυτήν ως ελεύθερος από την Αντερλεχτ. Αλλά ζήτησε 1.500.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή. Ο ιδιοκτήτης της Οστάνδης, Μαρκ Κουκ, δεν με άφηνε να φύγω χωρίς χρήματα. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να πληρώσει αυτό το ποσό και έβαλα τα μισά εγώ, τα υπόλοιπα η ομάδα και ο μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ άφησε στην άκρη την προμήθειά του».

Και κατέληξε: «Εκανα προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Η Οστάνδη δεν με σεβάστηκε». Ο Προτό, πάντως, δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του νωρίτερα απ’ ό,τι υπολόγιζε. Αν ο Καπίνο δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον μικροτραυματισμό που αντιμετωπίζει, τότε ο Βέλγος θα κληθεί να υπερασπιστεί την «ερυθρόλευκη« εστία στο σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Σχετικά με τον Γιαννιώτη, που έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Ατρόμητο, ο πειραϊκός σύλλογος διατήρησε το δικαίωμα προτεραιότητας σε μελλοντική μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, με δάκρυα στα μάτια αναχώρησε χθες για τη Γερμανία ο Ρέτσος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι πωλήθηκε αντί 22.000.000 ευρώ στη Λεβερκούζεν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα