Ο… έκτος τελικός!

Θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Με απόλυτη συνέπεια. Και μία σημαντική διαφοροποίηση. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δίχως φιλάθλους! Βλέπετε, οι… αμαρτίες που κουβαλούν οι «ερυθρόλευκοι» από το τέλος της περασμένης σεζόν τούς καταδιώκουν τόσο γοργά! Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας του για πέντε αγωνιστικές, εκκρεμεί έφεση, αλλά θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μηδενιστεί. Κάπως έτσι, η κληρωτίδα έκανε το χατίρι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Βλέπετε, ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων», λίγο προτού ξεκινήσει η διαδικασία, με ένα σχόλιό του στο Instagram είχε ζητήσει ως αντίπαλο στην πρεμιέρα τον Ολυμπιακό!

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, αλλά λογικά το ντέρμπι των «αιωνίων» θα μεταφερθεί για τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με γηπεδούχο στον πρώτο γύρο τον ΠΑΟΚ και φιλοξενούμενο τον Αρη, θα διεξαχθεί την πέμπτη αγωνιστική, ενώ την όγδοη η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και την ένατη θα ταξιδέψει στην Πυλαία για να βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ. Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, στην κοινή έδρα του «Νίκος Γκάλης», θα διεξαχθεί τη 12η αγωνιστική, με τους «κιτρινόμαυρους» τυπικά γηπεδούχους.

Προτού ξεκινήσει η κλήρωση, πέρα από τα καθιερωμένα ευχολόγια, βραβεύτηκαν η Εθνική ομάδα Νέων Αδρών, ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός για την παρουσία του στο Final Four της Κωνσταντινούπολης, αλλά και οι κορυφαίοι της σεζόν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα