Κοντά ο «Λύμπε»

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Στην αναμονή βρίσκονται όλοι στην ΑΕΚ σχετικά με το τελικό ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την πιθανή επιστροφή του στην ομάδα. Μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη υπάρξει κάποιες επαφές, ωστόσο αναμένονται και οι τελικές για να ξεκαθαριστεί αν θα επιστρέψει ή όχι ο παλαίμαχος άσος στην «Ενωση». Ο «Λύμπε» περιμένει ειδοποίηση για την τελευταία συνάντηση και, εφόσον εκεί οριστικοποιηθεί η επιστροφή του, θα πιάσει αμέσως δουλειά.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είχε μαραθώνια συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, κάνοντας ουσιαστικά έναν… απολογισμό των συμπερασμάτων και των απόψεών του για την ομάδα στο διάστημα της παρουσίας του σε αυτήν. Ο Σουηδός συναντήθηκε με τον «Τίγρη» την περασμένη Κυριακή και συζήτησαν για περισσότερες από τρεις ώρες. Ο Μαϊστόροβιτς ενημέρωσε λεπτομερώς τον Μελισσανίδη για όλα τα θέματα που μένουν σε εκκρεμότητα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναφέρθηκε και σε όσα είχε στο μυαλό του να κάνει ως προτάσεις προς τη διοίκηση σε περίπτωση παραμονής του.

Ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται ότι είχε ετοιμάσει έναν φάκελο με διάφορες εισηγήσεις για βελτιώσεις στη σύνδεση των ακαδημιών με την πρώτη ομάδα, στην αποκατάσταση των τραυματισμών, στο κομμάτι του σκάουτινγκ, αλλά και στην ταχύτητα λήψης αποφάσεων καθημερινής φύσεως. Σε μια λαμπρή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα (20.30), στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου, η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου. Σε αυτήν θα δώσουν το «παρών» οι συμπαίκτες του, Ντούσαν Μπάγεβιτς και Λάκης Νικολάου, που θα είναι εκ των ομιλητών, ενώ τον συντονισμό θα έχει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ανδρέας Δημάτος.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η παρουσία στελεχών της ΠΑΕ, του προέδρου της Βαγγέλη Ασλανίδη, ενώ πολύ πιθανό είναι να παρευρεθεί και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Τέλος, χειρουργήθηκε με επιτυχία στο χέρι ο Τσιγκρίνσκι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα