Αγρια δολοφονία έπειτα από καβγά στο λιμάνι!

Κατέσφαξαν 60χρονο οδηγό ταξί στον μόλο Δραπετσώνας

Αντιμέτωπες με ένα στυγερό έγκλημα, που ξυπνά εφιαλτικές μνήμες από την αρρωστημένη δράση του ασύλληπτου serial killer ο οποίος έβαφε τα χέρια του με το αίμα οδηγών ταξί στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ήρθαν χθες το πρωί οι διωκτικές Αρχές στη Δραπετσώνα. Ηταν περίπου 6 το πρωί, όταν στην προκυμαία του νέου μόλου Δραπετσώνας βρέθηκε σφαγμένος ο 60χρονος οδηγός ταξί Ηλίας Σπανός, πατέρας δύο ενήλικων παιδιών.

Ο δράστης, αφού του κατάφερε απανωτά χτυπήματα με μαχαίρι, στη συνέχεια άρπαξε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του θύματος και διέφυγε με το ταξί. Υστερα από πολύωρες έρευνες των αστυνομικών, το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε αργά χθες το βράδυ στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους αστυνομικοί και λιμενικοί, το ταξί ήταν σταθμευμένο περίπου μισή ώρα στον μόλο της Δραπετσώνας και φαίνονταν μέσα στο όχημα ο οδηγός και ο άγνωστος επιβάτης να έχουν έντονο λεκτικό καβγά.
Κάποια στιγμή ο 60χρονος Ηλίας Σπανός και ο άγνωστος άνδρας βγήκαν από το ταξί συνεχίζοντας τον έντονο καβγά τους με φωνές, μέχρι που πιάστηκαν στα χέρια σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον.

Τότε ο δράστης έβγαλε από την τσέπη του ένα μαχαίρι και άρχισε να δίνει απανωτά χτυπήματα στον άτυχο Ηλία Σπανό, ο οποίος προσπάθησε να τρέξει προκειμένου να γλιτώσει τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε. Ο δολοφόνος τον κυνήγησε και τον αποτελείωσε. Οταν ο άτυχος άνδρας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ο δράστης με ψύχραιμες κινήσεις πήρε από την τσέπη του θύματος το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του. Απομακρύνθηκε ατάραχος από το σημείο, μπήκε στο ταξί του 60χρονου και εξαφανίστηκε με ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώτο και πιο σοβαρό ενδεχόμενο που εξέτασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι ότι πρόκειται για επανεμφάνιση του μανιακού δολοφόνου, ο οποίος την περασμένη άνοιξη τραυμάτισε σοβαρά με όπλο των 22 χιλιοστών έναν 27χρονο οδηγό ταξί στην Κηφισιά, ενώ λίγες ημέρες αργότερα στην ίδια περιοχή σκότωσε έναν 52χρονο που μόλις είχε βγει για δρομολόγιο.

Ωστόσο φαίνεται ότι το ενδεχόμενο αυτό είναι απίθανο, καθώς οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων συγκλίνουν στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να γνωρίζονταν και να είχαν διαφορές.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα