«Κτητικό, εγωπαθές άτομο με εκρήξεις βίας ο Στεφανάκης»

«Καταπέλτης» και για την αδελφή της Φαίης Μπλάχα ήταν η εισαγγελέας 

Με φονικό όπλο το ίδιο του το σώμα, ο Βαγγέλης Στεφανάκης έδωσε τα χτυπήματα που οδήγησαν στον θάνατο την 23χρονη Φαίη Μπλάχα, τον Απρίλιο του 2013 στη Νέα Μάκρη.

Αυτό υποστήριξε, χθες, στην πρότασή της η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου, όπου και εκδικάζεται η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, ενώ ζήτησε ο κατηγορούμενος να κηρυχθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο. Την ίδια ώρα, ζήτησε την ενοχή και της αδελφής του θύματος Μαριαλένας Μπλάχα, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε επίσης ερωτικές σχέσεις με τον κατηγορούμενο, για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

«Ναι μεν δεν είχε όπλο ο κατηγορούμενος, είχε όμως το σώμα του, ιδιαίτερα γυμνασμένο, που ήταν για την παθούσα φονικό όπλο. Ο κατηγορούμενος δεν συγκρατήθηκε από το γεγονός ότι συνδεόταν με το θύμα. Οι εκρήξεις βίας που παρουσίαζε δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν ούτε από τις σχέσεις οικειότητας με τους ανθρώπους που είχε απέναντί του. Χτύπησε την παθούσα με κίνητρο τον συνετισμό της, γιατί διατάραξε τους κανόνες που είχε θέσει από το βάθρο του δυνατού και ισχυρού. Τη χτύπησε δυνατά, μέχρι θανάτου, κόβοντας πολύ νωρίς το νήμα της ζωής της» ανέφερε κατά την αναλυτική αγόρευσή της η εισαγγελέας.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η εισαγγελική λειτουργός και στην παράλληλη σχέση του κατηγορουμένου με τις δύο αδελφές, σκιαγραφώντας τους χαρακτήρες των πρωταγωνιστών του δράματος, και ιδιαιτέρως της Μαριαλένας Μπλάχα.

Την κακολογούσε

«Η Μαριαλένα Μπλάχα δεν έπαψε να κακολογεί την αδελφή της, να μιλά υποτιμητικά για αυτήν, λέγοντάς του ότι είναι μια εύκολη γυναίκα που συνάπτει εύκολα ερωτικές σχέσεις. Η κατηγορουμένη ήξερε ότι ο Στεφανάκης, ως άτομο κτητικό και εγωπαθές, δεν θα ήθελε να υπάρχουν τέτοιες υπόνοιες για τη σχέση του με τη Φαίη».

Η εισαγγελέας δεν πείστηκε από την εκδοχή του κατηγορουμένου για την εξέλιξη των γεγονότων τη μοιραία βραδιά, ενώ οι κινήσεις του μετά το μοιραίο συμβάν δεν έδειξαν, σύμφωνα με την ίδια, ότι ήθελε να σώσει το θύμα. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται σήμερα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα