Η Β. Κορέα απειλεί τις ΗΠΑ με πόνο και οδύνη!

Κυρώσεις ζητεί η Ουάσινγκτον

Στα άκρα έχει οδηγηθεί για ακόμα μία φορά η κόντρα των ΗΠΑ με τη Βόρεια Κορέα, εξαιτίας του ενδεχομένου να επιβληθούν νέες κυρώσεις κατά του καθεστώτος, το οποίο πραγματοποίησε πριν από περίπου μία εβδομάδα την έκτη πυρηνική δοκιμή του. Τις νέες κυρώσεις ζήτησε από το Συμβούλιο Ασφαλείας (Σ.Α.) του ΟΗΕ η Ουάσινγκτον, κατηγορώντας την Πιονγιάνγκ πως απειλεί την ειρήνη με τις πυρηνικές δοκιμές της.

Αντιμέτωπος με αυτήν την πιθανότητα, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν προειδοποίησε την Ουάσινγκτον πως θα της προκαλέσει τη μεγαλύτερη από τις οδύνες και τους πόνους που έχει ποτέ βιώσει, εάν επιμείνει να αξιώνει σκληρότερη στάση από πλευράς του ΟΗΕ προς τη χώρα του.

Προειδοποίηση

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων KCNA του καθεστώτος, το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως, εάν η Ουάσινγκτον καταθέσει το παράνομο ψήφισμα που προβλέπει αυστηρότερες κυρώσεις, η Βόρεια Κορέα θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να καταστεί βέβαιο ότι οι ΗΠΑ θα πληρώσουν το τίμημα.

«Τα μέτρα που θα ληφθούν θα προκαλέσουν στις ΗΠΑ τη μεγαλύτερη από τις οδύνες και τους πόνους που έχουν βιώσει σε ολόκληρη την ιστορία τους» τονίζει το ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας, ενώ αναφέρεται ακόμα πως η υφήλιος θα γίνει μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο η Βόρεια Κορέα υποτάσσει τους Αμερικανούς γκάνγκστερ, μέσω μιας σειράς ενεργειών που θα είναι οι σκληρότερες που έχουν ποτέ φανταστεί.

Παράλληλα, σήμερα τα ξημερώματα αναμενόταν και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Σ.Α. του ΟΗΕ, αναφορικά με τις νέες κυρώσεις προς το καθεστώς της κορεατικής Χερσονήσου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα