Γιαννακόπουλος για την ΠΑΕ!

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ εξετάζει όλες τις παραμέτρους για να μπει στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ

Το χρονικό σημείο που επέλεξε να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστή την πρόθεσή του να αναλάβει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε την ιδανική στιγμή… Δηλαδή, έπειτα από μια ήττα, αυτήν από την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων, που κράτησε τους «πρασίνους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς βαθμό. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ με τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την επιβεβαίωση ότι εξετάζει όλες τις παραμέτρους για να εισέλθει δυναμικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου έδωσε ελπίδα στον κόσμο ότι μπορεί να ανθίσει και πάλι το «τριφύλλι».

«Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα…» ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Πάντως, οι συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που δέχεται το τελευταίο διάστημα έντονη κριτική από τους οπαδούς του «Τριφυλλιού» και όχι μόνο, φέρεται ότι είναι διατεθειμένος ακόμα και να καλύψει μέρος των χρεών, ώστε να βοηθήσει να βγει από το αδιέξοδο όπου βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οπως και να ‘χει, σύντομα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναμένεται να τοποθετηθεί για τα σχέδιά του. Ο διοικητικός ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα κουβαλήσει μόνος το φορτίο του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε περίπτωση που το αναλάβει. Αλλωστε, το όραμά του για το PAO Foundation προβλέπει τη συμμετοχή ισχυρών «συμπαικτών».

Πληροφορίες θέλουν τον γιο του Γιώργου Βαρδινογιάννη, Νίκο, να προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια. Εως το τέλος του μήνα εκτιμάται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο ευελπιστούν ότι σύντομα ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Εξάλλου, από πολύ νωρίς φαίνεται ότι το «τριφύλλι» μένει εκτός βασικών στόχων (αποκλείστηκε από την Ευρώπη και απέχει με το… καλημέρα επτά βαθμούς από την κορυφή).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα