Ο τρόμος στο κατώφλι

Οι κεραυνοί εν αιθρία πέφτουν σπάνια. Συνήθως πρώτα μαζεύονται αρκετά σύννεφα, η μυρωδιά της βροχής διαποτίζει την ατμόσφαιρα, πέφτουν οι πρώτες σταγόνες, έπειτα πυκνώνουν, ξεσπά η καταιγίδα κι έπειτα οι βροντές και οι αστραπές κυριαρχούν με τον εκκωφαντικό ήχο και το εκτυφλωτικό φως τους. Μόνο όταν υποχωρεί η θεομηνία φαίνονται τα ίχνη της καταστροφής που αφήνει πίσω της.

Ο τυφώνας του ισλαμιστικού τρόμου που πλήττει εδώ και καιρό την ανθρωπότητα έχει γίνει αντιληπτός από όλους, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που τολμούν να πουν την αλήθεια ως έχει και δεν φοβούνται την ανάληψη του πολιτικού ή οποιουδήποτε άλλου κόστους.

Ακόμα πιο λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πώς μπορεί να αναχαιτιστεί το ορμητικό ρεύμα, το τσουνάμι του ιερού πολέμου που έχουν κηρύξει οι φανατικοί μουσουλμάνοι εναντίον όλων όσοι δεν φρονούν ακριβώς όπως εκείνοι.

Η διάδοση του ισλαμισμού και του Κορανίου δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς. Ολόκληρη η υφήλιος αποτελεί πεδίο μάχης και κανείς «άπιστος» ή «χώρα απίστων» δεν εξαιρείται από τα σχέδια των τρομοκρατών. Ούτε η Ελλάδα. Η «δημοκρατία» σήμερα αποκαλύπτει ότι στην πατρίδα μας, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, υπάρχει άτομο που προβαίνει σε σειρά ομιλιών εναντίον της Δύσης και του δυτικού τρόπου ζωής, πιθανότατα δρομολογώντας γεγονότα και καταστάσεις που θυμίζουν όλα όσα έχουμε παρακολουθήσει να συμβαίνουν σε ευρωπαϊκές πόλεις και στις ΗΠΑ.

Οι Αρχές ασφαλείας έχουν λάβει γνώση του θέματος, το οποίο ουδέν καλό προοιωνίζεται για το μέλλον. Οι χειρότεροι σύμβουλοι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τόσο ο εφησυχασμός όσο και ο πανικός.

Οσο επικίνδυνο είναι να επικρατήσουν η ανασφάλεια και ο φόβος στην καθημερινότητα των πολιτών, άλλο τόσο σφαλερό και ολέθριο θα είναι να θεωρηθεί ότι η χώρα μας βρίσκεται εκτός του πεδίου των ενδιαφερόντων των τρομοκρατών.

Κινδυνεύουμε όσο και οι υπόλοιποι δυτικοί και οφείλουμε να διατηρήσουμε και την ψυχραιμία μας και να υπερασπιστούμε τον τρόπο ζωής μας και να διαφυλάξουμε τον εθνικό και θρησκευτικό χαρακτήρα του κράτους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα