Δείπνο συσπείρωσης από τον Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

Ξανά από την αρχή! Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Εστερσουντ, έχοντας προσθέσει στο δυναμικό του και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά απέτυχε. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, βλέποντας την κατάσταση, έφτιαξε το κλίμα και δείπνησε, χθες, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πάντως, στο αγωνιστικό κομμάτι η έλλειψη χημείας και τα… πειράματα του Ραζβάν Λουτσέσκου οδήγησαν στην «γκέλα» (0-0) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, η οποία, πέρα από το γεγονός ότι δεν επέτρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά» να βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, προκάλεσε ξανά έντονο προβληματισμό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός με τις επιλογές του έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ, που παρέμεινε χωρίς γκολ στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα έπειτα από επτά χρόνια! Αρχικά επέλεξε να έχει τρία δεκάρια στην αρχική εντεκάδα (Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί). Ο πρώτος… χάθηκε εξαιτίας του ρόλου του και αντικαταστήθηκε στο ημίχρονο από τον Μαουρίτσιο, ενώ ο τρίτος, που ήταν αρκετά δραστήριος και έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα, δήλωσε μετά το τέλος πως δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, τονίζοντας την επιθυμία του να επανέλθει στο 100%. Στο μεταξύ, σημαντικό ήταν το λάθος να πάρει φανέλα βασικού ο ανέτοιμος Κάνιας (προερχόταν από τραυματισμό) αντί του… φουριόζου (από το παιχνίδι με την Κέρκυρα) Κάτσε, που μπήκε στο 63′ στη θέση του Ισπανού.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται πλέον να αλλάξουν άρδην το αγωνιστικό πρόσωπό τους και σ’ αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο η αγωνιστική ετοιμότητα και των νεοαποκτηθέντων. Πάντως, στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο Βιεϊρίνια, όχι όμως οι Πέλκας (επανέρχεται σήμερα στις προπονήσεις) και Λεβέκ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα