Στη «φάκα» μεγάλη σπείρα ναρκεμπόρων στη Ρόδο

Στα «δίχτυα» της Αστυνομίας βρέθηκε πολυμελές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Ρόδο. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του νησιού ερευνούσαν την υπόθεση τους τελευταίους τέσσερις μήνες και κατόρθωσαν να ξεσκεπάσουν τη μεγάλη σπείρα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι αστυνομικές Αρχές, για το κύκλωμα ναρκωτικών έχουν ήδη συλληφθεί επτά άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο που βρίσκονται στον βασικό πυρήνα της σπείρας. Στην υπόθεση εμπλέκονται ως κατηγορούμενοι 271 άνθρωποι και τα στοιχεία των περισσοτέρων έχουν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνει τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, αγοράς – κατοχής – αποθήκευσης – μεταφοράς – πώλησης – καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών, νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, εκβίασης, κλοπής, αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παράνομης οπλοκατοχής κ.ά.

Οι Αρχές έχουν μέχρι στιγμής περάσει χειροπέδες σε έξι κατοίκους της Ρόδου, από 29 έως 57 ετών, καθώς και σε έναν 38χρονο Αλβανό. Οι συλληφθέντες μαζί με ακόμη δύο συνεργούς τους (έναν 60χρονο Ελληνα και έναν 34χρονο Αλβανό) αποτελούσαν τον πυρήνα της οργάνωσης. Οι επτά οδηγήθηκαν χθες στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Η πολύμηνη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που οδήγησε και στην εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, είχε την κωδική ονομασία «WEB OF DRUGS».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα