«Πλάτες» από τη Μέρκελ στο Dieselgate

Λάτρις της αυτοκίνησης μπορεί να μην είναι, ωστόσο κάνει τα πάντα προκειμένου να βγάλει -όσο γίνεται- «λάδι» τη Volkswagen μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου που αφορά την παραποίηση των τιμών ρύπων που εκπέμπουν οι κινητήρες οχημάτων της εταιρίας.

Από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου βρέθηκε χθες, η Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε πως η αυτοκινητοβιομηχανία της Γερμανίας οφείλει να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με το Dieselgate.

Για τους τρόπους δε με τους οποίους θα μπορούσε να συμβεί αυτό, η καγκελάριος στη διάρκεια της δίωρης παραμονής της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κορυφαία στελέχη του χώρου, που στη Γερμανία απασχολεί σχεδόν 800.000 εργαζομένους.

Την ώρα πάντως που η Μέρκελ ενημερωνόταν για τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας στη Φρανκφούρτη, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης πρόσθεταν ακόμη έναν επικοινωνιακό πονοκέφαλο στη Volkswagen, καθώς γινόταν γνωστό πως η εταιρία-κολοσσός υποχρεώθηκε να ανακαλέσει 5.000.000 αυτοκίνητα της που κυκλοφόρησαν στην Κίνα, λόγω ενός προβλήματος που εντοπίστηκε στους αερόσακους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα