Η θαρραλέα συγγνώμη στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!

Μια ευχή που έδωσε στην ομάδα του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της βόλτας στα περίπτερα της ΔΕΘ έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Μητσοτάκης περί τις 11 το πρωί του Σαββάτου έφτασε στη νότια πύλη της ΔΕΘ.

Αμέσως κατευθύνθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου και συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας και αμέσως μετά το περίπτερο του 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου, όπου και γράφτηκε στον κατάλογο. Στη συνέχεια έξω από το περίπτερο του ΠΑΟΚ συνάντησε τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Λάθος ευχή

Εκεί έγινε όμως και το φάουλ του κ. Μητσοτάκη, που ευχήθηκε «καλή ευρωπαϊκή πορεία» στον ΠΑΟΚ. Ηταν η λάθος ευχή, αφού ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η είδηση έκανε σε χρόνο ρεκόρ τον γύρο της Θεσσαλονίκης και οι αντιδράσεις των οπαδών και των φίλων του «Δικεφάλου του Βορρά» άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε στο Βελλίδειο ζήτησε συγγνώμη. «Εκανα λάθος. Είχα μείνει στον πρώτο αγώνα. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δεν είχα πρόθεση να αναφερθώ ειρωνικά σε μια ιστορική ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα, είμαι πάνω από όλα φίλαθλος. Ευχή μου είναι να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα, ώστε να υπάρχει ο μεγαλύτερος δυνατός ανταγωνισμός και να μη φοβούνται οι οικογένειες να πάνε στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το περίπτερο της Κίνας και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Φ. Χαρίση

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα