Δεύτερο αγρόκτημα στην Κιβωτό του Κόσμου δώρισε ο Κ. Λούλης

Σε ακόμα μία σπάνια κίνηση ανθρωπιάς και γενναιοδωρίας προχώρησε ο αλευροβιομήχανος Κώστας Λούλης, ο οποίος, μετά τη δωρεά του αγροκτήματος που είχε στην περιοχή Διμήνι, ανακοίνωσε ότι δωρίζει και ένα δεύτερο αγρόκτημα στην Κιβωτό του Κόσμου.

Στο νέο σπίτι του μη κερδοσκοπικού οργανισμού, που βρίσκεται στον Ανω Βόλο, θα φιλοξενηθούν κορίτσια από την κεντρική Ελλάδα, καθώς στο σπίτι του Διμηνίου διαμένουν αυτή τη στιγμή μόνο αγόρια, περίπου 30 τον αριθμό. «Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ο Θεός έφερε στον δρόμο μου τον πατέρα Αντώνιο που είναι ένας έντιμος, εξαιρετικός ιερέας, το έργο του οποίου πραγματικά με συγκίνησε» τόνισε ο κ. Λούλης, στη διάρκεια των εγκαινίων του σπιτιού της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι του Βόλου.

Ο επιχειρηματίας πρόσθεσε ότι το έργο που επιτελεί ο πατέρας Αντώνιος -ιδρυτής και ψυχή της Κιβωτού- είναι κορυφαίο, χωρίς να έχει στήριξη ούτε από την Πολιτεία ούτε από την Εκκλησία ούτε από προγράμματα.
«Δίνουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα να μεγαλώσουμε παιδιά που, από πολύ μικρή ηλικία, γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής. Θα ήθελα να καλέσω τους πάντες να μπουν στην Κιβωτό, να παλέψουμε μαζί σε αυτό το δύσκολο ταξίδι, αλλά όμορφο, ώστε να βοηθήσουμε πολλές παιδικές ψυχές να ξαναβρούν την παιδική τους ηλικία» επισήμανε ο πατέρας Αντώνιος, προσθέτοντας ότι τα παιδιά στα σπίτια της Κιβωτού είναι από 5 έως 18 ετών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Λούλης άφησε αιχμές κατά της Μητρόπολης Δημητριάδος, καθώς ανέφερε ότι τα χρήματα που έδωσε πριν από χρόνια για τη δημιουργία ιδρύματος χρόνιων παθήσεων δεν πήγαν ποτέ στον σκοπό για τον οποίο προορίζονταν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα