«Αδωνι, πες τι έκανες στο κότερο του Πρετεντέρη;»

Η «πληρωμένη» απάντηση του Πάνου Καμμένου στη Βουλή στις κατηγορίες του Γεωργιάδη

Εντονη αντιπαράθεση είχε χθες στη Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης με τον Πάνο Καμμένο. Εκμεταλλευόμενος ερώτηση που είχε καταθέσει στον υπουργό Εθνικής Αμυνας για το ύψος των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων του υπουργείου του που θα δοθούν για αξιοποίηση, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τον ρώτησε για ταξίδι του στο Λονδίνο τις προηγούμενες ημέρες και δημοσιεύματα ότι νοίκιασε αυτοκίνητο πολυτελείας και πήγε για ψώνια.

«Σας θαυμάσαμε με την Jaguar και φορτωμένο με σακούλες από τα Selfridges του Λονδίνου» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε με το αγαπημένο του «σπορ», την υπεράσπιση -ακόμα και όταν δεν κατηγορείται για κάτι!- του Ευάγγελου Βενιζέλου: «Αν “συλλαμβανόταν” ο Βενιζέλος για ψώνια στο Λονδίνο με τέτοια λιμουζίνα, την ώρα που ο Σαρωνικός πλημμύριζε από την πετρελαιοκηλίδα, θα είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο».

«Είστε ασυγκράτητος, κ. Γεωργιάδη, και περιφερόσασταν στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι θα με ρωτήσετε για την Jaguar, γι’ αυτό και εγώ ήρθα προετοιμασμένος. Σας φέρνω χαρτί της πρεσβείας που λέει ότι η Jaguar είναι υπηρεσιακό αυτοκίνητο και προσφέρεται σε όλους, το είχατε χρησιμοποιήσει και εσείς» είπε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε: «Πήγα να αγοράσω για τα παιδιά μου κούκλες Barbie. Ηθελα να πάρω και ένα σκάφος μινιατούρα για τον γιο μου σαν και αυτό που πήγατε βόλτα με τον Πρετεντέρη, αλλά δεν βρήκα».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης συνέχισε με… Βενιζέλο. «Οταν προσπαθείς να λες διάφορες δικαιολογίες, μπλέκεις περισσότερο. Μας είπατε ότι με το υπηρεσιακό Ι.Χ. της πρεσβείας πήγατε για ψώνια. Ξέρετε τι θα συνέβαινε αν το έκανε αντίπαλός σας; Και του Βενιζέλου η BMW ήταν υπηρεσιακή, αλλά είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

«Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πάρετε το πολιτικό σας μεροκάματο από τον Μαρινάκη και τον Κουρτάκη, κάποιοι βέβαια έχουν και κανονικό μεροκάματο, όπως ο Βορίδης. Απορώ πώς σας ανέχονται στη Ν.Δ., αλλά είστε επιλογή Μητσοτάκη» απάντησε εκ νέου ο Πάνος Καμμένος, εξηγώντας ότι μεταξύ δύο συναντήσεων πήγε με τα πόδια και ψώνισε για τα παιδιά του και κατόπιν πήγε το υπηρεσιακό Ι.Χ. και τον πήρε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα