Σε «φουρτούνες» ο εφοπλιστής Ι. Κούστας για 121 κιλά κόκα

Πλοίο της Danaos φέρεται ότι ακινητοποιήθηκε στο Περού

«Σε φουρτούνες» ο γνωστός εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, καθώς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tradewinds, οι Αρχές του Περού ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 121 κιλών, μέσα σε φορτηγό πλοίο το οποίο ανήκει στη ναυτιλιακή εταιρία του με την επωνυμία Danaos Shipping.

Σύμφωνα με την Tradewinds, πρόκειται για το με σημαία Μάλτας αλλά ελληνικών συμφερόντων πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Dimitris C», χωρητικότητας 3.400-teu και κατασκευής 2001. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο έφτασε στις 13 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι Ιλο στο νότιο Περού από το Ικουίκε της Χιλής, ενώ τελικός προορισμός του ήταν το Εκουαδόρ και συγκεκριμένα το Γκουγιακίλ.

Οι Αρχές του Περού έκαναν χθες έλεγχο στο σκάφος και εντόπισαν τρεις τσάντες που είχαν μέσα συνολικά 121 κιλά άσπρης σκόνης, η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν κοκαΐνη. Εκτός από τις τσάντες με τα ναρκωτικά, οι τοπικές αρχές κατέσχεσαν και 16.243 δολάρια. Το πλοίο είχε 23 άτομα πλήρωμα, από τους οποίους οι 16 ήταν Ουκρανοί, οι τρεις Ρώσοι και οι τέσσερις Τανζανοί.

Ο πασίγνωστος εφοπλιστής Γιάννης Κούστας έχει απασχολήσει στο παρελθόν τη δημοσιότητα λόγω της διαμάχης που είχε από το καλοκαίρι του 2002 με την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου και του περιπετειώδους διαζυγίου τους!
Μάλιστα, τον Φεβρουάριο του 2017 ο εφοπλιστής είχε στείλει εξώδικο με το οποίο απαγόρευσε τη χρήση του επιθέτου του από την πρώην αγαπημένη του, η οποία μπλόκαρε τους προσωπικούς λογαριασμούς του λίγους μήνες πριν συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον χωρισμό τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα