Και βουτιές Θεοδωράκη στην Καλαμάτα

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου για τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος στο πλαίσιο περιοδείας του στη Μεσσηνία για τον προεκλογικό αγώνα στην Κεντροαριστερά φρόντισε να απολαύσει και το μπάνιο του στα κρυστάλλινα νερά του νομού. «Πρωινό πρωινό μπάνιο στην παραλία της Καλαμάτας. Τυχερή πόλη» ήταν η σχετική λεζάντα που συνόδευσε την αντίστοιχη φωτογραφία την οποία ανέβασε στο Instagram, την ίδια στιγμή που αστειεύεται με το όνομα του νέου φορέα.

«Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις ούτε καν για το όνομα» ανέφερε σε συνέντευξή του, χαριτολογώντας ότι ο ίδιος μπορεί να τον ονομάσει «Αχελώο», ενώ, αν κερδίσει η Φώφη, μπορεί να χρησιμοποιήσει το όνομα «Δυνατός Ηλιος», αν επικρατήσει ο Γιώργος Καμίνης «Ωραία Αθήνα», αν κερδίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης «Νέο ΠΑΣΟΚ» και αν έρθει πρώτος ο Γιάννης Μανιάτης «Μεγάλος Μοριάς»! Παράλληλα, αναφερόμενος στη μαζική ψηφοφορία που θα ήθελε την 5η Νοεμβρίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης σημείωσε: «Οι καλές ομάδες αποδίδουν καλύτερα σε μεγάλα γήπεδα. Στο ξερό και η Μπαρτσελόνα δυσκολεύεται».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα