Success story στη ΔΕΘ

Εσπασε φέτος το φράγμα των 260.000 επισκεπτών 

Με απόλυτη επιτυχία έριξε αυλαία την Κυριακή η 82η ΔΕΘ, καταφέρνοντας σε εννέα ημέρες να προσελκύσει 263.724 επισκέπτες έναντι των 210.081 της περσινής διοργάνωσης.

Μάλιστα, το τελευταίο Σαββατοκύριακο ο κόσμος κατέκλυσε το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου ακόμα και το να περπατήσεις ήταν δύσκολο, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τελευταία συναυλία των music events της διοργάνωσης, που δεν ήταν άλλη από αυτή του Σάκη Ρουβά. Μαζί με τα δημοφιλή του τραγούδια και την απίστευτη ενέργειά του, ο Σάκης Ρουβάς, ως αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και του Συλλόγου Εθελοντών Δωρητών Μυελού των Οστών «Οραμα Ελπίδας», έστειλε από σκηνής και ένα μήνυμα αλληλεγγύης για τους ασθενείς που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Με τιμώμενη χώρα την Κίνα και ένα εντυπωσιακό περίπτερο που φιλοξένησε πάνω από 150 κινεζικές επιχειρήσεις, με 1.100 εκθέτες και πλήρη κάλυψη του εκθεσιακού χώρου, με 18 διεθνείς συμμετοχές, αλλά και με 43 επιμελητήρια από όλη τη χώρα και 360 επιχειρήσεις, η 82η ΔΕΘ κατάφερε φέτος να ενισχύσει τον επιχειρηματικό και διεθνή χαρακτήρα της, εμπλουτίζοντας όμως παράλληλα και το κομμάτι της αναψυχής που τη μετατρέπει στη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε το Φεστιβάλ Τέχνης, Επιστήμης, Τεχνολογίας Artecitya, που τράβηξε τα βλέμματα, ειδικά της νεολαίας, ενώ την ιδιαίτερη πινελιά του έδωσε το Μουσείο του Φραπέ και το beach bar του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα