Νεοταξικός εφιάλτης της αλλαγής φύλου

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, λειτουργώντας ως πολιορκητικός κριός της παγκοσμιοποίησης, κατέθεσε προς ψήφιση νομοσχέδιο στη Βουλή βάσει του οποίου θα μπορεί κάποιος, με μια διοικητική πράξη και άνευ χειρουργικής επεμβάσεως, να… αλλάζει φύλο – τουλάχιστον ενώπιον των Αρχών. Η διαδικασία θα είναι απλή. Θα αρκεί μια δήλωση του ενδιαφερομένου. Μετά τη δήλωση για τη «διόρθωση» του φύλου θα εκδίδεται δικαστική απόφαση, η οποία θα καταχωρείται στο ληξιαρχείο. Η «δημοκρατία», αναφερόμενη στο νομοθέτημα, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα από πιθανή εφαρμογή του «ισοπέδωση». Και πράγματι, περί ισοπεδώσεως πρόκειται.

Το γελοίο του σκεπτικού του υπουργείου και το αυταπόδεικτο του καλπάζοντος παραλογισμού των σοφισμάτων της συμφοράς που συνθέτουν το κείμενο-τερατούργημα, το οποίο καλούνται να ψηφίσουν οι βουλευτές, υποχωρούν και μετατρέπονται σε ατόφιους, αποτρόπαιους εφιάλτες παρμένους από πίνακες του Γκόγια, του Ιερώνυμου Μπος, του Γκίγκερ.

Αυτή η νεοταξική χωματερή, που κατασκευάζεται από τους αρχιτέκτονες του κακού και της διάλυσης κάθε συνεκτικού ιστού που κρατάει την κοινωνία όρθια, δεν αρκείται στα υπάρχοντα όρια. Επεκτείνεται.

Οσοι στηρίζουν τέτοιες πολιτικές θεωρούν, εσφαλμένα, ότι έχουν «τελειώσει» με το τρίπτυχο «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» και ότι έχουν καταφέρει αποφασιστικά, μη αναστρέψιμα πλήγματα σε αυτές τις κορυφαίες αξίες, καταστάσεις, ιδανικά. Τώρα, με την οίηση που συνοδεύει την άνευ όρων παράδοση στον εωσφορικό εγωισμό, θεωρούν ότι πρέπει να γίνει το επόμενο βήμα: να διαλυθεί, να αλλοιωθεί, να παρερμηνευθεί και να θολώσει η ίδια η έννοια του προσώπου. Να χαθεί ο άνθρωπος! Να μην έχει να «πατήσει» πουθενά. Ούτε σε πατρίδα, ούτε σε θρησκεία, ούτε σε οικογένεια, ούτε καν στο φύλο του! Να ξεστρατίσει η συνείδηση μέσα στους θανατηφόρους βάλτους των διαστροφικών και αντιφυσικών ορισμών και προσδιορισμών που θα επιλέγουν τα παραζαλισμένα και αποπροσανατολισμένα έρμαια της προπαγάνδας για τους εαυτούς τους.

Τα κόμματα και οι πολιτικές δυνάμεις που σέβονται την εθνική και κοινωνική αποστολή τους οφείλουν να έχουν άμεσες και καίριες απαντήσεις και προτάσεις που θα ενισχύουν την ηθική συγκρότηση της κοινωνίας και την υπεράσπιση της φύσης και της λογικής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα