Και νέες γραφικότητες στην Κεντροαριστερά!

Ο Τζιώτης απαιτεί… συγγνώμη στον ΓΑΠ και ο Θεοδωράκης λέει πως είναι της «σχολής Μακρόν»

Γραφικοί τύποι που πουλάνε τρέλα, αξιώνοντας από τους πολίτες να ζητήσουν… συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου, και πολιτικοί που οραματίζονται ότι είναι της «σχολής Μακρόν» φιλοδοξούν να φτιάξουν τη νέα Κεντροαριστερά και να βγάλουν τη χώρα από την οικονομική κρίση. Ψάχνουν ακροατήριο, αλλά δεν βρίσκουν, και επιδίδονται σε κορόνες για να κλέψουν λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας και διαφήμισης…

Ο υποψήφιος Δημήτρης Τζιώτης ξέρει από διαφήμιση, αρέσκεται στην «γκρίζα» και είναι σχεδόν βέβαιο ότι το κοινό θα τον ανταμείψει με «μαύρο» στην εκλογική διαδικασία. Ειδικά μετά τα τελευταία που έγραψε στην επιστολή του, που ούτε ο Γ. Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να σκεφτεί.

«Να ζητήσουμε όλοι οι υποψήφιοι δύο μεγάλα συγγνώμη. Πρώτα απ’ όλα, από τον ελληνικό λαό. Για τα λάθη που κάναμε. Και ένα συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου. Εάν τον στηρίζαμε, όταν τον έριξαν τα συμφέροντα, το “βρόμικο 2011” -όπως ανέτρεψαν τον Γεώργιο και τον Ανδρέα Παπανδρέου-, θα ήταν ακόμη πρωθυπουργός» έγραψε ο κ. Τζιώτης σε επιστολή του και δάκρυσαν και οι πέτρες… μέχρι να ακουστεί το άλλο «κουλό» από τον Σταύρο Θεοδωράκη. «Είμαι της “σχολής Μακρόν” κι ο Μακρόν που είπε τα ίδια είναι της “σχολής Ποτάμι”» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, αφού πρώτα έδωσε το στίγμα του: «Δεν υπάρχουν αριστερές και δεξιές λύσεις. Αυτήν τη στιγμή τα προβλήματα της χώρας είναι μεγαλύτερα από τις διαχωριστικές αυτές γραμμές. Χρειαζόμαστε λογικές και τολμηρές πολιτικές λύσεις. Να λύσουμε τα προβλήματα με τολμηρές επεμβάσεις, να δανειστούμε λύσεις είτε από την κεντροαριστερή είτε από την κεντροδεξιά σκέψη».

Κατά τα άλλα, η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε τον «κοινό στόχο για τη δημιουργία της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων», ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε ότι θα διεξαγάγει έναν αγώνα στο πλαίσιο των όρων και των κανόνων διαφάνειας και ο Γιάννης Μανιάτης σημείωσε ότι «πρέπει να σταθούμε απέναντι στην παράνοια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τη δημοσκοπική έπαρση της συντηρητικής Ν.Δ.». Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε κοινή εμφάνιση με τον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στον υποψήφιο για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα