Αθώος (!) τελικά για τον φόνο της γυναίκας του

Είχε καταδικαστεί σε ισόβια ο σύζυγος

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση δολοφονίας μιας 43χρονης Ρουμάνας, το 2014 στην Κω, από τον 52χρονο Αλβανό σύζυγό της. Αν και ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι είναι αθώος και ότι ομολόγησε ένα έγκλημα που δεν έκανε κατόπιν πιέσεων των αστυνομικών, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου.

Ωστόσο, νέα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν την απόφαση αυτήν. Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι τα αποτυπώματα που ελήφθησαν από το μπάνιο, όπου βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα, ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα σε Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην πολυκατοικία όπου έγινε το στυγερό έγκλημα.

Το έγκλημα

Η δολοφονία, που είχε συνταράξει το πανελλήνιο, έλαβε χώρα στις 14 Απριλίου 2014, ενώ την Αστυνομία ειδοποίησε ο 52χρονος.

Ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς στην οικία του, όπου εντός του μπάνιου βρισκόταν σε ύπτια θέση, γυμνό από τη μέση και κάτω, με το εσώρουχο τραβηγμένο στο ύψος των γονάτων, το άψυχο σώμα της συζύγου του. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, ενώ ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι άνοιξε με τα κλειδιά του την πόρτα του διαμερίσματος, όπως και την μπαλκονόπορτα, που ήταν κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι νωρίτερα βρισκόταν στο ζαχαροπλαστείο-παρασκευαστήριο όπου εργαζόταν, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο εργοδότης του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα